Még mindig fontos!

Az olyan járműveket előtérbe helyező pályákon, mint amilyeneket az Armored Kill kínál, talán még fontosabb, mint bárhol máshol, hogy spottoljátok be az ellenséges egységeket a csapatotok számára, hogy a társaitok a levegőből vagy más járművekből könnyen és gyorsan végezhessenek velük. Spottolni PC-n a Q gombbal, konzolon a back/select segítségével lehet.

Katyusa-katyusa, te kis…

A rakéta-sorozatvető járműből csupán egy-egy darab található a pályán, de ha sikerül bepattanunk valamelyikbe, akkor igyekezzünk jól eldugott helyre befészkelni magunkat, majd nyissuk meg a térképet (PC-n az M billentyűvel). Ezután kezdjünk el nagyjából a célpont felé tüzelni, majd figyeljük meg a térképen a becsapódási köröket, s ennek függvényében módosítsuk a tüzelés szögén.

Gunshipben 1.

Az AC-130-as gépnek két fő ágyúja van. Az első egy páncéltörő repeszlövedékeket szóró gépágyú, ami hasonló a helikopterek gépágyújához, a másik pedig 120 mm-es löveg, ami nagyjából a tankok gránátlövedékeihez hasonlít azzal a különbséggel, hogy gyalogság ellen jóval nagyobb területen pusztít. A két fegyvernem között hasonlóan válthatunk, mintha ülést váltanánk más járművekben.

Gunshipben 2.

Sajnos a gunship lassú mozgásának és hatalmas méretének köszönhetően nagyon védtelen, főképp a földi támadók nehezítik meg a benne ülők életét. Azt viszont nem árt tudni, hogy repülőgépek és helikopterek ellen fel van szerelve két darab hatékony légvédelmi gépágyúval, amit mindkét operátor üzemeltethet, így alaposan meglephetik a rájuk vadászó pilótákat. 

Csendes éj…

A Death Valley pálya sokak kedvence, hiszen itt minden adott ahhoz, hogy egy jó kis járműves-gyalogos harc kombináció összejöjjön. Ezen a pályán érdemes újra előkapnunk a rég elfeledett és sokak által hanyagolt IRNV fegyverirányzékokat, valamint a távolabbi lövést megkönnyítő heavy barreleket. Ja, igen, és a sötétben az aknákat is nehezebben veszik észre a játékosok.

Spórolj a naftával

A Tank Superiorityben általában az a csapat lesz a győztes, akik először is spottolnak, illetve igyekeznek olyan helyet találni maguknak, ahonnan feltűnés nélkül ritkíthatják az ellenséges tankokat. Minél kevesebbet mozogtok, annál kevésbé hívjátok fel magatokra a figyelmet, s annál több eséllyel nyeritek meg a mérkőzést. Figyeljetek az ellenséges gyalogságra is!

Gyere hozzánk játszani!

Örömmel és büszkén jelenthetjük, hogy fellőttük első hivatalos PC-s Battlefield 3 szerverünket, amelyre tárt karokkal várjuk a hazai játékosokat! A szerver 64-fős, repülésre alkalmas, köztük a most megjelent Armored Kill térképeket forgatja. A szervert megtalálhatjátok a Battlelogon keresztül is, ha rákerestek a PC Guru névre, vagy ellátogattok erre a címre.