Mission 1.


NORMANDIA


1944. Június 6. Normandia, Franciaország, A D-Nap:


A szövetségesek ejtőernyős támadásában veszel részt. Egy C-47-es repülőből kiugorva kezdünk neki a játéknak. Miután kiugrottunk egy pajta tetején át beszakadva érünk „földet” francia földön. Vágjuk le magunkat és kezdődhet is a lesz ne mulass. A tetőtéren át hadjuk el az épületet. Ha kijutottunk likvidáljuk a légvédelmi ágyú személyzetét. Az utunkat egy MG42-es géppuska fészek zavarja meg, de egy jól irányzott lövéssel kiiktathatjuk a kezelőjét. Tovább haladva látunk egy Panzerwerfert és egy malmot, körülöttük egy csapat német katonával. Miután közelebb férközünk hozzájuk brit szövetségeseink lecsapnak rájuk. Miközben a parancsnokukkal beszélünk egy Panzer IV-es tank jön felénk. Ugorjunk hát a közeli légvédelmi ágyúba és lőjük szét a harckocsit. Térjünk vissza barátainkhoz, ahol megkapjuk elesett társuk felszerelését.

1944. Június 6. Normandia, Franciaország:

A pálya elején rádión megkapjuk az információkat a feladatainkról. Az útközbe eső németeket öljük meg, míg el nem érünk egy házban elrejtett 88mm-es ágyúhoz. Kezelőjüket és az ágyút pusztítsuk el. Tovább indulva ismét németekbe botlunk, velük is végezzünk. Most egy tanyára érünk, ami tele van németekkel. Ezután menjük át a közeli birtokra, ami felér egy kisebb német parancsnoksággal. Miután végeztünk az ellenséggel ismét egy 88mm-es ágyú, és annak személyzetének az elpusztítása a cél. Ha ezt megtettük kövessük Wilson-t ahoz a csonakhoz, amivel tovább indulunk.

1944. Június 6. Normandia, Franciaország:

Miután kikötöttünk a szemközti házban öljünk meg minden németet. Ahogy elhadjuk a házat láthatjuk, hogy az egyik fő célpontunk Hildebrant ezredes motoron menekül. Kövessük hát az úton egy házig, ahová bemenekül. Menjünk utána az emeletre és öljük meg. Ezután vissza a századoshoz és irány tovább. Az út jobb oldalán egy Tigris tank töri át a kerítést és végez barátunkkal. Menjünk be oda ahonnan jött, üljünk be a 88-asba, várjuk meg, hogy a százados visszacsalja a Tigrist és lőjük ki. Ha ez megvolt robbantsuk fel az ágyút. Ha felnézünk az égre láthatjuk, hogy egy C-47-es ledobja a további feladatainkhoz szükséges robbanóanyagot. Menjünk és vegyük fel, de előtte végezzünk a baloldalon található géppuskással és az út mellett lévő németekkel. A robbanószertől balra induljunk és robbantsuk fel a kommunikációs központot. További útunkat ismét egy MG42-es zavarja meg. Ha megöltük kezelőjét használjuk mi az út jobb és bal oldaláról érkező katonák ellen. Menjünk tovább a bal oldalon lévő ház emeletére. Innentől egy kisebb labirintus vezet, egészen a hídig. Szereljük fel a robbanóanyagot a hídon megjelelölt pontokra, de vigyázzunk, mert a hídon is németek tanyáznak. Ha mindet telepítettük rohanjunk vissza a századoshoz és láthatjuk, hogyan robban fel a híd.

Medal of Honor: Allied Assault SpearheadMedal of Honor: Allied Assault SpearheadMedal of Honor: Allied Assault Spearhead

Mission 2.


BASTOGNE


1944. December 24. Az ardenneki erdőség, Belgium:

A küldetés elején a parancsnok tájékoztat minket a feladatokról. Induljunk el majd a jobb oldali dombon vágjunk át, de vigyázzunk a Nebelwerferel. Ha megtitsztítottuk az állást, használjuk a Neberwerfert a közeledő féllánctalpas kilövésére, majd robbantsuk fel. Haladjunk tovább és ismét vágjunk át a bal oldai magaslaton a második Nebelwerfer felé. Ha felrobbant induljunk tovább, ám ahogy elindulunk egy Panzer IV-es jön felénk az úton. Bújjunk fedezékbe, amíg nem ér közelebb, majd tegyünk rá egy tapadó bombát és vissza, míg fel nem robban a tank. Irány tovább, ahol megláthatjuk a harmadik, nem sokkal mellette pedig a negyedik Nebelwerfert. A negyediket érdemes használni az újabb Panzer IV-es ellen. Ha végeztünk induljunk tovább, míg el nem érkezünk a telephelyre. Mivel a főbejárat zárva van, bal oldalról közelítsük meg. Ha kijutottunk az udvarra menjünk a jobb oldali garázshoz, ahol a teherautó van az ellátmánnyal. Ha mindenkit megöltünk bent, másszunk fel a létrán és ugorjunk a platóra.

1944. December 24. Az Ardennek, Belgium:

Most egy féllánctalpasra szerelt tankelhárító ágyút kell kezelnünk. Itt csak annyi a dolgunk, hogy a megfelelő időben lőjünk az ellenségre, megvédve ezzel a teherautót és a saját életünket.

1944. December 24. Szenteste, Az ardenneki erdőség, Belgium:

Mindenki minket dicsér, hogy megszereztük az ellátmányt, de nem tart sokáig az ünnep, mert a német tüzérségi tüzet zudit ránk, amiben a százados megsebesül. Feladatunk, hogy hátra mennyünk az orvosért. Útközben mindig ugorjunk a rókalyukakba, ha rázendít a tüzérség! Ha visszatérünk az orvossal rohanjunk az arcvonalhoz. Itt ne engedjük, hogy az ellenség bejusson a lövészárkunkba! Ha visszaszorítottuk a rohamot irány a bal szárny, ahol szintén meg kell állítanunk a német rohamot, valamint egy Panzersrecket  kell keresnünk. Ezután ismét vissza a jobb szárny, ahol az utolsó, nagy rohamot kell megállítanunk.

1944. December 25. Karácsony reggele, a szövetséges arcvonal, Az Ardenneki Erdőség:

Feladatunk egy falu elfoglalása. Miután lerohantuk a németeket a századossal meg kell tisztítani a templomot. Ha megvagyunk vele foglaljuk el a 88-ast és lőjük ki a Panzer IV-est. Ha ez megvan pucoljuk ki a szállodát. Ezután keressük meg a századost. Beszélgetésünket egy Stuka zavarja meg. Üljünk hát bele a mellettünk lévő Flak 38-as légvédelmi ágyúba és szedjük le.

Medal of Honor: Allied Assault SpearheadMedal of Honor: Allied Assault SpearheadMedal of Honor: Allied Assault Spearhead

Mission 3.


BERLIN


1945. A Harmadik Birodalom szíve, Berlin, Németország, Hajnali 04:30:

Amint megkapjuk a parancsot induljunk el. Ahogy átérünk a hídon lőjük ki a géppuskást és a háttérben megbújó orvlövészt! Haladjunk tovább, míg el nem érünk egy „térre”, ami tele van orvlövészekkel. Szedjük hát le őket, de vigyázzunk, mert közben egy Panzer IV-es jön mögöttünk, amit egy tapadó bombával felrobbanthatunk. Ezután menjünk a lezuhant repülőhöz és vegyük fel a dokumentumokat. Most menjünk abba az épületbe, amelyikbe 88-as van bújtatva és lőjük ki vele az újabb Panzer IV-est. Az ágyútól jobbra tapadó bombákat találunk, ezeket vegyük fel! Utunkat továbbra is tankok és orvlövészek nehezítik. Amint eljutottunk megint egy térre vegyünk egy balost és mennyünk be a mellettünk lévő épületbe, ahol újabb, egy széfben őrzött dokumentumokat kell megszereznünk, ám előbb meg kell találnunk a széf kombinációját! Ha megvan irány le a lépcsőn és ki az ajtón, ahol egy T-34-est védenek a katonák.

1945. Áprilisa, Berlin, Németország:

Most nekünk kell vezetnünk a T-34-est, vissza a szovjetekhez! Útközben rengeteg tankkal és Panzerschrekes katonával találkozunk, velük vigyázni! Mielőtt visszaérnénk, rádión kapjuk az információt, hogy fel kell robbantanunk a jobb oldali hidat és hogy egy páncélos hadosztály tart felénk, amit fel kell tartoztatnunk, amíg meg nem jön a légi támogatás. Hogy dolgunk könnyebb legyen, kapunk tankokat segítségként.