1. If I were a rich man -Talán mindenki ismeri a Hegedűs a háztetőn főcímdalát :Ha én gazdag lennék..... Ennek angol verizóját töltöttem fel.

Talán a legfontosabb tudnivaló erről a számról,hogy John Williams rendezte,aki még megannyi világhírű filmnek rendezett főcímdalt.Pl: A superman,az Indiana Johns,és a Star Wars betétdala is az ő nevéhez fűződik.

2.Clive Barker's Undying nevű játék főcímdala A játék 2001-ben jelent meg,és kb azóta híres ez a dal.
Talán a legnagyobb dícséret rá az,ha azt mondom,hogy félelmetes,hiszen egy horror játék főcímdalaként szolgált.Remélem,hogy rajtam kívül még sok más embert félelm tölt el,ha meghalja a következő sorokat:
"Dum Spiro,Spero
Dum Spiro,Scio
Dum Spiro,Scio"
(Míg élek remélem,míg élek megértem)


3.Disciples 2 főcímdala
A disciples 2 sem épp új játék,talán régebb jobb betétdalokat csináltak?

Aki egyszer meghallja ezt a dalt,az garantáltan nem felejti el egyhamar.

4.A Karib Tenger Kalózai-főcímdal
Szerintem nincs ember ki ne ismerné a filmet vagy akár ezt a számot .Nem csak fülbemászó,de igen elvarázsoló és dallamos is.És vajon ki rendezte?Hans Zimmer,egy másik kiváló zenerendező. Engem mindig energiával tölt el ha meghallgatom,mindig kedvem lenne felugrani és táncolni.

És íme a világ legjobb zenerendezője a hííííreeees Jooohn Williaaams:

Williams bácsi 1932-ben született.Rengeteg világhírű film világhírű főcimdalát rendezte ő.Néhány ezek közül: Hegedűs a háztetőn,Jurassic Park,Drakula,Harry Potter,Superman,Terminál,Schindler Listája stb. stb.
Az öreg zenerednező és karmester mára 45 Oscar díjat,és 4 Golden Globe díjat mondhat magáénak.Ma már Williams 77 éves.


Hallgassátok ezeket a számokat is nagy előszeretettel További jó szórakozást a blogomon