Hát hogy is mondjam.....
Aki nem tod semmit a weblap tervezésröl az ne is csináljon más mint menjen szépen fel pl a www.gporatl.hura vagy a www.mindenkilapja.hura és csináljon egy ujjab szemetet a weboldala világürébe.
Egyszerüen nem valo másra az ilyen oldalgenerátor csak a fejlecet és az oldal leceket és azok hátereit állithajuk át és azt is kalkulátnunk kell hogy mégis hány pixel a kép hogy pont jo legyen.
Aki viszont rendes weblapot szereen magának és ingyenes és még jo weblap szerkeztöt szeretne az ugorjon fel a www.microsoft.hura és onnan a Microsoft Visual Web develpoert kapja le és hamar csinálhat pár sokkal igényesebb weblapot mint amit ezek ajámlganak .

Tárhelyet már mondtam hogy www.extra.hu vagy a ww.cjb.hu -n találtok. De aki egy kicsit is körbe néz a Google.hu az simán találbármilyen ingyenes tárhelyet. Remélem az FTP vel semmi probléma nincs bár a g potrálon nagy ügyködésre lehet csak összehozni valamit is hogy a Total Commander felcsatlakozzon a FTP jükre.De szerintem ezt a fáradságot nem éri meg azért a minöségért amit a Gportal és a mindenkilapja nyuljt.

Köszönöm a megtisztelö Figyelmeteket. Kommenteket alul irjátok meg. Bármilyen probléma is merülne fel eme 2 weblap generátorral kapcsolatban. Bár kétlem hogy bárki is a 2 generátorr mellet foglalna helyet.
Tisztelettel:Lurvig01