Nagyszerű játékkal, 2-0-ás győzelemmel zárult a Levszki Szófia elleni hazai visszavágó (idegenben 2-1-re nyertünk), tehát 4-1-es összesítéssel továbbjutottunk, ami azt jelenti, hogy ott vagyunk európa legjobbjai között. Ilyenre legutóbb az 1995-1996-os kiírásban került sor, akkor a Fradi vitte véghez a lehetetlent. Viszont a csoportkörben csúnyán leszerepelt, nem is csoda, hiszen olyan nagynevű csapatok mellé került, mint a Real Madrid és az Ajax,illetve a svájci Grasshopper is az ő csoportjukba került. A fradi mérlege 1 győzelem 2 döntetlen és 3 vereség volt, és a harmadik helyen végzett 5 ponttal, de legalább a svájciakat sikerült megelőzni. Tehát 14 év után ismét magyar csapat európa top csapatai között, ami azt hiszem nagy eredmény. Hamarosan itt a sorsolás is, és kiderül, hogy kikkel mérhetjük össze az erőnket. Remélem hasonló eredményeket ér majd el a válogatottunk is a hamarosan sorra kerülő VB selejtezőkön. Ennyi lett volna, csak annyit mondok: HAJRÁ LOKI, HAJRÁ MAGYAROK!!!



U.i: következő postról nem nagyon tudok nyilatkozni egyenlőre, új játék nem nagyon van a tarsolyomban, talán majd valami régebbiről írok, esetleg filmkritikára is számítani lehet. Szóval legyetek türelemmel és nézegessétek a blogot, hátha előálltam már valami újjal.


UPDATE: megtörtént a sorsolás. Az E csoportba kerültünk a Liverpool, a Lyon, valamint a Fiorentina mellé. Hát, nem lesz könnyű, az holt biztos...