Kezdetnek muszáj megemlítenem a zenét, amiről bár volt már szó, de egyszerűen zseniális Komolyan mondom, ennyire jó filmzenét nagyon nagyon rég nem hallottam (természetesen az Elit Alakulat alatt is remek dalok szóltak). Na, de ennyit a zenéről.

Ez a rész megint csak jól sikerült, noha egy gramm harc sem volt benne. A fiúk ezúttal szabadságot kaptak, egészen pontosan Ausztráliában, Melbourne-ben. Mint ahogy említettem, harc nincs, viszont volt benne jó néhány poén, illetve jobban megismerhettük az egyik főszereplőt, Leckie-t, aki eléggé összemelegedik egy helyi lánnyal és annak családjával, de sajnos a jól kezdődő kaland nem happy end-el ér véget... Azért a másik két szereplőről, Sledge-ről és Basilone-ról is megtudtunk egy keveset, és személy szerint mostanra azért már nagyjából tudtam azonosulni velük, legalábbis már tudom, ki kicsoda.

Tehát ismét egy elég jó részen vagyunk túl, aminek roppantul örülök, csak azt mondhatom, mint múltkor is, remélem csak tovább javul a minőség.

U.i: új játék teszt ezen a héten várható, az alany a Mass Effect 2, de mivel egyben a tavaszi szünet is kezdetét veszi, várható a BioShock 2-ről szóló írásom is (a szünet alatt legalábbis mindenképp).