1201 - Tonsil Trouble

Ebben az epizódban Eric kórházba kerül és HIV fertőzést állapítanak meg nála. Elkezd beszélni erről az egyik órán és Kyle kiröhögi, bosszúból besurran Kyle szobályába és megfertőzi őt is a vírussal. Kyle szétveri Cartman szobályát,majd Cartman meggyőzi Kyle-t hogy mennyenek el Magic Johnson-hoz, hogy megtalálják a gyógyulás módját.


1202 - Britney's New Look

Britney látták South Park környéki hegyekben amikor lehugyozott egy katicabogarat!!! A fiúk meglátják hogy 1 fényképért Britney-ről hatalmas pénzeket lehet kaszálni azt hazudják a biztonsági őrnek hogy Britney gyerekei. Britney már elkezd örülni a gyerekeinek amikor meglátja hogy a fiúk csak képeket akarnak róla csinálni. Britney fejbelövi magát hogy ne kelljen ezt elviselnie tovább. Britney túléli és megcsonkított fejjel folytatja tovább. A fiúk megpróbálják kimenekíteni alaszkába mert ott legalább békénhagynák. Sokan elkezdik fotózni és ebbe belehal. Ez egyébként Démien története.


1203 - Major Boobage

Kenny beszív macsakahugytól és belekerül egy álomvilágba ahol nagymellű csajok veszik körül. South Parkban betiltják a macskákat, mert a gyerekek ezektől tépnek be. Cartman elkezdi rejtegetni a macskákat. A fiúk bemennek Kennyhez és látják hogyKenny még mindig "sajtol" (így nevezték el a betépést macskahugytól), majd Kyle elveszi Kenny macskáit. Kyle szülei megtalálják a macskát és megbüntetik Kyle-t. Gerald újra elkezd sajtolni.


1204 - Canada on Strike

A gyerekek egy filmat néznek meg az iskolában Kanadáról. Másnap a Kanadai kormányzó bejelenti, hogy sztrájkolnak, mert nem kapják meg a kellő tiszteletet. 10 millió dollárt követelnek. A fiúk csinálnak Butters-szal egy videóklippet hogy segítsenek Kanadán (Kyle kétségbeesett mivel Ike is sztrájkol)Ez a rész az amerikai forgatókönyvíró sztrájkot parodizálja ki.


1205 - Eeek a Penis

Ms. Garrison kiborül hogy már nem szeretne nő lenni és újra férfinak érzi magát. Garrison lát egy reklámot amiben egy egérre egy fület növeszettek. Garrisonban újra felmerül a remény hogy újra férfi lehet. Eközben Cartman-t kinevezik helyettesítő tanárnak. Majd átkerül egy köziskolába ahol megtanítja az embereket arra hogy hogyan csaljanak.Garrison kiengedi azt az egeret a ketrecéből amelyikre ránöveszették a férfiasságát.


1206 - Over Logging

South Parkban és egész Amerikában elment az internet. Randy útraindul a Szilícium-vőlgybe hátha ott még van egy kis internet. Talál is, de sokat kell rá várni és neki "ki kell vernie". Este beszökik és megteszi amit meg akart tenni. Kyle rádobben hogy miért is nincs internet és hogyan kéne megjavítani.


1207 - Super Fun Time

Az osztály tanulmányi kirándulásra megy egy élő kiállításra, amely az amerikai pionírek életét mutatja be. A gyerekeket azonban terroristák ejtik túszul – kivéve Cartmant és Butterst, akik átszöktek a közeli vidámparkba. Közben terroristák szállják meg a helyet.


1208 - The China Problem

Cartman megálmodja hogy a Kínaiak meg akarják szerezni maguknak Amerikát. Ezért Cartman és Butters betörnek egy Kínai étterembe. E közben a többiek megpróbálják letartóztatni George Lucas-t és Steven Spielberg-et amiért az új Indiana Jones filmeben megerőszakolták Indi-t. Butters közben tökönlövi az összes betörni akaró kommandóst.


1209 - Breast Cancer Show Ever

Wendy előadást tart a mellrákról. Ám Cartman kiröhögi. Wendy kihívja Cartmant egy harcra. Cartman megpróbálja sokféle módon meggyőzni wendy-t hogy mégse harcoljanak ám ez nem sikerült neki. Cartman fél hogy bu_zinak fogják tartani ha megveri egy lány.


1210 - Pandemic

A fiúk mindenhol Perui pánsíposbandákba ütköznek. Stan megfigyeli hogy rengeteget keresnek ezzel. Így a fiúk Craig bevonásával alapítanak egy perui pánsípos bandát. E közben a katonaság letartóztatja az összes bandát (így a fiúkat is) és beteszik őket egy táborba. A fiúk kitűnnek a sorból így elküldik őket Perúba hogy pusztítsák el a bandák szülőhelyét. Közben tengerimalacok lepik el a világot.


1211 - Pandemic 2 - The Startling

A fiúk és Craig Peruban rekednek, ahol felfedezik mi áll az óriás tengerimalacok támadása mögött. Ezalatt Randy megpróbálja videóra venni a south parki eseményeket.Az egyik barlangrajzon meglátják Craig-et, mely szerint csak Craig képes megállítani a tengeri malacokat.


1212 - About Last Night

A választás lezajlott Obama nyert. Az Obama szavazók halálra bulizzák magukat. Randy-t kirügják a munkahelyéről mivel keményen beszól a főnökének. A McCain szavazók (ugye tudjuk ki az? ö az aki a kampányához a Medal of Honor European Assault-ból lopott zenét) pedig menedékekbe gyűlnek vagy megpróbálják kivégezni magukat. E közben a jelöltek betörnek a múzemba és ellopják a remény gyémántját. Ez a rész az Ocean's 12 című film paródiája.


1213 - Elementary School Musical

Az iskolában kitör a láz mindenki a High School Musicalt nézi és minden problémára, érdekesebb témára elkezdenek énekelni a gyerekek. E közben a fiúk megpróbálják megnézni a High School Musical-t. Minden lány Bryden Guermo-t próbálja megszerezni. Stan meggyőzi Bryden-t hogy meg kell valósítania az álmai-t, vagyis kosaraznia kell. Ez az apjának nem nagyon teszik. A fiúk belátják, hogy nem tudnak éneklés nélkül élni. Ekkor már senkit nem érdekel az éneklés, hiszen Bryden már kosarazik. Ez a High School Musical paródiája, de gondolom erre mindenki rájött.


1214 - The Ungroundable

A srácok unatkoznak az informatika órán ezért mindenki elkezd CoD5-özni (Egy kis érdekesség a jelenetek felvétele a Treyarch Official 1-es szerverén történt). E közben Butters vámpírokat lát az iskolában, ám ez senkit nem érdekel. Butters csatlakozik a Vámírokhoz. A Goth gyerekeket mindenki vámpírnak kezdi szólítani ami nagyon idegesíti őket. Butters elárulja nekik hogy hol alakulnak át a gyerekek vámpírrá.

ENNYI VAN MÉG A 13. ÉVAD KEZDÉSÉIG