Most persze megkérdezhetnétek, hogy ha egyszer nem voltam képes normálisan vezetni ezt a blogot, akkor miért döntöttem úgy, hogy újra belevágok; s valljuk be, hogy jogos a kérdés, szóval, kezdjük is akkor ezzel.

Tavaly, amikor végül is úgy döntöttem, hogy belevágok egy PGO-s blog vezetésébe, úgy éreztem, hogy lenne miről írnom, olyan témákról amik nemcsak engem érdekelnek, hanem esetleg az olvasókat, vagyis Titeket is. Tény, hogy a blog egyfajta napló, de ezért az ember nem írhat csak olyan dolgokról, illetve témákról, amik csak őt érdekli (főleg nem egy nyilvános blog esetében), hiszen akkor elvesztené a "közönségét", nem lenne olyan ember, aki megítéli, hogy milyenek is az írásai, nem lenne olyan ember, aki kritikát mondana felette. Mindennek a tudatában ültem le ide írni, de valahogy mégis úgy éreztem, hogy nem vagyok képes hozni azt a fajta "színvonalat", amit szerettem volna, s másfelől valamiért a kedvem is elment az írástól, így itt hagytam a blogot, s vele együtt igencsak hosszú időre magát a PGO-t is csupán kívülről szemléltem (mint ahogy azt most is teszi rajtam kívül még számos felhasználó). Ennek természetesen a "való" életben is igencsak jelentős okai voltak, de ezekről most nem igazán szeretnék mesélni, lévén nem akarok senkit sem untatni, meg most nem is az a célom hogy a mindennapjaimról "beszéljek" ( vagy írjak, na) Nektek. Ez akkor volt. De, mint az köztudott tény, forog a Föld, változik a világ, vele együtt folyamatosan változnak az emberek is, s ugyanígy, megváltoztam (legalábbis sok téren változtam) én is. Át gondoltam pár dolgot, s most már újra nyitott vagyok bizonyos dolgok felé, s ilyen "bizonyos dolgok" például az internetes közösségek, fórumok is.

Egyszóval, úgy döntöttem, hogy újra beindítom a gépezetet, újra belevetem magam a blogolásba (is). Azt hiszem, most kéne annak a "résznek" jönnie, hogy tulajdonképpen "ki is vagyok én és mit is akarok itt?"; szóval, folytassuk ezzel.

Nem szeretnék magamról most bővebb bemutatkozást írni, aki jobban megszeretne "ismerni", az menjen, kukkantson rá az adatlapomra ott megteheti (illetve nem, nem teheti meg {hopp, még egy smiley}, mert eleve nem hiszem, hogy valakit csupán egy internetes kis bemutatkozás szerű szösszenet alapján meg lehetne ismerni, ahhoz azért -szerintem- jóval több kell annál). Folytassuk tehát inkább azzal, hogy mi is a célom ezzel a bloggal, hogy mit is szeretnék én itt csinálni, miről is szeretnék írni.

Ez persze megint olyan dolog, amiről csak így, hirtelenjében nem igazán tudok "nyilatkozni", lévén még magam sem tudom, hogy milyen témákkal fogok előhozakodni a (közel)jövőben, de azért megpróbálom itt Nektek összeszedni, hogy nagyjából milyen irányba is fogok majd elmozdulni. Először is, szeretném majd megosztani veletek a (játék)világ különböző kisebb-nagyobb dolgairól alkotott személyes véleményeimet, illetve a különböző játékokról, filmekről, zenei produktumokról készült beszámolóimat, illetve tesztjeimet. Ezeken kívül, természetesen lesznek még majd személyesebb tartalmú, hangvételű post-ok is, persze csak megfelelő mértékben, éppen annyiban, amennyi feltétlenül kell; valamint itt, ezen a blogon keresztül szeretném majd nektek bemutatni jelenleg készülő, mondhatni, kisebb fantasy "regényem" (nem tudom, hogy ez nem túl "nagyzolós" kifejezés-e rá; legyen inkább "hosszabb méretű iromány" {hopp és ismét egy smiley}) egyes részleteit, melyekre természetesen kőkemény kritikákat várok el tőletek (egyrészt azért is fogom őket itt {is} bemutatni, mert Ti mind olyan emberek vagytok, akiket személyesen nem ismerek, ergo szerintem, ha valakik akkor Ti képesek vagytok teljesen szubjektívan megítélni az irományaimat).

Nos hát, azt hiszem, sikerült nagyjából elmondanom (vagy leírnom), hogy körülbelül miről is lenne szó a blogomban, s azt hiszem, ennyi elég is lesz mára, hiszen nem szeretnék untatni senkit sem (különben is, aki eddig is unta, az már rég elhagyta szerény blogocskámat {hopp, hát nem még egy smiley?}), szóval nem nyújtom tovább fölöslegesen ezt a bejegyzést, tehát el is búcsúzom mára. A legközelebbi "viszontlátásig" (olvasásig na {hopp, még egy}) sziasztok!