Nem sokkal kevesebb, mint egy hónapig voltam offline, néha-néha felnézegettem, de sajnos munkámat nem tudtam csinálni, mert nem és kész. Így hát PGO-t kissé elhanyagoltam. De semmi probléma visszatértem, na kezeket fel, kinek hiányoztam? Jó, a kínos csöndet megtöröm Logan, alias Rozsomák mozijával, illetve magával a játék tesztjével, melyről már Obo kolléga eredetileg írt egy mindenre kiterjedő értékelést, grat neki! És akkor térjünk is át gyorsan magára a filmre, pár szó erejéig.

A filmet már jó ideje vártam, és premier utáni napon szemügyre is lett véve a kicsike, nekem őszintén szólva, pöppet csalódás volt, de nem csüggettem, hiszen láthattam egy igazán jól kivitelezet X-Men filmet, mely nekem jobban bejött, mint az első három rész, najó, azért a három-nak voltak jó pillanatai, sőt igazából mindegyik résznek, de talán igazán az Eredet-széria első tagja volt a legjobb, legpörgősebb darabja. Na erről ennyit, ha érdekel, nézzétek meg Iverson-nék májusi magazinjának előzetesét, melyben mindent leírtak a filmről (igen Iv, elolvastam!).

Áttérve a játék-adaptációra, ismét csak öblengeni tudnék, no meg néhány negativumot említeni, mint az ellaposodó játékmenet, vagy néhány vicces kis bug, mely inkább vicces, mint anyázós, pontlevonós kontra a játék ellen. Ha érdekel a dolog, check Obo's teszt !

Most pedig jöjjön az eredetileg három részre tervezett videoteszt-adás. Várom a véleményeket!