Nagyjából 3-4 hónapja nyílt meg a Meido, mely egy keleties stílusú, tetszetős kis klubnak felel meg, ahova bárki beülhet, teázni, mangázni, pipázni, AMV-ket nézegetni, esetleg szimplán csak nézelődni, hisz rengeteg látni való van!

Természetesen a törzsvendégeknek, no meg az üzlet színesítésére szolgálnak a jobbnál-jobb rendezvények, ilyenek a nem sokára megrendezésre kerülő, haloween-i party, vagy a most hétvégén lezajló konzolparty, esetleg november elején szereplő pókerpartyk. Szóval ütős kis bulikat tartogat a club az érdeklődők számára. Persze van még számtalan finomság, mint a játékos japán nyelvoktatás, manga-kölcsönzés, vetítések, DDR, AMV, meg minden mi jó. Termékek terén is bőséges a kínálat; a gyümölcsorgiás-teáktól egészen a rumos vaníliáig minden van, mi szem szájnak ingere, ezekből olyan 60-féle van. De persze lehet vízipipázni, amit tény, hogy elég drágán kínálnak, de legalább belehet ülni a babzsák-fotelekkel kitömött vetítőterembe, ahol aztán megállás nélkül mennek az AMV-k. Vannak különféle édességek, innivalók, szaké (rízs pálinka) nincs, úgy, hogy az alkohol offos. Az árak amúgy egész tűrhetők, egy 3-4 személyes teázás kijön 600 Ft-ból, de, ha valaki megteheti, vihet haza pakkokat is, melyek 50 grammos kiszereléstől kaphatók, olyan 1000 ft magasságában. Szóval akár otthon is megteremthetitek teadélutánotokat!



A különféle szobákról csak annyit, hogy zseniálisak, mindezt megkoronázza a nádbútoros design, illetve a számtalan falfestmény, melyeken a legjobbakból szerepelnek különféle karakterek. Legyen szó Final Fantasy-ról, Dragon Ball-ról, Code Geass-ről, Death Note-ról, minden van itt. De inkább lássuk csak egyenként:

Belépve a helyiségbe, ez fogad:




A pult:




Hátulra ez a bűvös folyosó vezet:





Bravúros házimunkák a falon:




A folyosó ide vezet:




Ezek után egy zöld terembe érünk, amiből még két érdekes helyszín nyílik, de azt inkább nézzétek meg a hivatalos oldal galériájában--> Moonlight Meido oldal

Szerintem a hely mindent visz, ajánlom mindenkinek!