Minden év végén összeállítja az amerikai Playboy magazin, hogy az elkövetkezendő évben kik lesznek a férfi játékosok számára legszexisebb játékfőszereplők. Természetesen az összeállítást képekkel egybekötve készítették, amelyeken a szóban forgó femme fatale-okat láthatjuk igen csak lenge öltözékben, vagy anélkül.

GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja

Sajnos a pucér hölgyemények gyakran olyan, nem túl érdekes –- sőt, bizonyos esetekben eleve bukásra ítéltetett –- játékokból kerülnek elő, mint például az Afro Samurai, Ride to Hell, Velvet Assassin, Saints Row 2, Damnation vagy a Rise of the Argonauts, amelyek a tavalyi év végi Playboy összeállításában szerepeltek. Idén már javult egy kicsit a szerkesztők ízlése (vagy előszedtek egy olyan kollégát, aki ért is a játékokhoz...), mert ezúttal olyan 2010-es játékok női főszereplőit láthatjuk, mint a God of War III, a Heavy Rain és a Mafia II.

GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja
Azért bakik még most is előfordultak: a Saboteur már megjelent, a Crimercraft pedig ugyan 2010-es, de messze nem tartozik abba a csoportba, mint a fent említett felsőbb kategóriás játékok. Az (erotikus, de igen ízléses és stílusos) művészi munkákat itt láthatjátok, a teljes cikk pedig az amerikai Playboy január-februári számában található.

GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja