• Véget ért az Evil Dead Rise forgatása
  • 6500 liter művért használtak fel, amiről képeket is láthatunk
  • A történet szerint egymástól eltávolodott nővérek békülését szakítják meg a démonok
  • Premierdátumot egyelőre nem hirdetett az HBO Max

Múlt héten emlékeztünk meg a születésnapos Evil Dead – Gonosz halott szériáról, aminek hamarosan érkezik új epizódja. Fede Alvarez kevéssé sikeres 2013-as remake-je után Lee Cronin kapta meg a rendezői pálcát. Noha utóbbi A gyermekkel nem győzte meg a közönséget, most javíthat renoméján. Második egészestés filmjében 6500 liter művér segítette munkáját, amit nem mulasztott el néhány képpel is illusztrálni.

„8 hónap [munka], 1 Covid miatti leállás, 6500 liter vér és több emlék, mint amennyit az agyam fel tud dolgozni. Véget ért az Evil Dead Rise [forgatása]. Köszönöm, Új Zéland, nagyszerű volt. Most ideje hazamenni és együtt megvágni ezt a fenevadat” – írja Twitter-bejegyzésében Cronin.

Producerként a jelenleg a Doctor Strange új epizódján dolgozó Sam Raimi is részt vesz a munkálatokban. A történet szerint két egymástól eltávolodott nővér ismét találkozik, békülésüket azonban a sorozat kedvelői előtt már jól ismert démoni erők szakítják meg. Hőseink a legborzalmasabb látomást kapják családjukról, miközben a túlélésért küzdenek. Kizárólag az HBO Maxen láthatjuk majd az Evil Dead Rise-t, premierdátumot egyelőre nem hirdettek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!