A gyatra PC-s változattal megáldott Batman: Arkham Knightban felfedezhetünk három utalást az Acélemberre, bár megtalálni nem mindegyiket könnyű. Az alanti videó minden esetre segíthet, ha magatok akarjátok megszemlélni.

Eme úgynevezett easter eggek felkeltették a játékosok figyelmét, s néhányan – köztük a videót készítő Arekkz – azt kezdték találgatni, hogy mindez utalás lehet egy jövőbeli Superman-játékra. Elvégre a jelenlegi hivatalos álláspont szerint a Rocksteady nem készít több Arkham-epizódot, ám még csinálhat más, a DC-univerzumban játszódó programot.

Superman pedig adja magát, hiszen legalább olyan népszerű, mint a Sötét Lovag. Persze az is lehet, hogy a Batman v Superman: Dawn of Justice című film alkalmából csak egy DLC-t kapunk, vagy mindez nem több, mint aminek látszik: easter egg. Mindazonáltal nem szabad elfeledni, hogy anno az Arkham Asylumban volt utalás az Arkham City-re, így talán a Rocksteady ezúttal is a jövőt mutatta meg. Ti mit gondoltok? Utalás ez vagy csak poén? Örülnétek egy Superman-játéknak?