Hiába szedett össze a Broken Age-et fejlesztő Double Fine 3,3 millió dollárt a kickstarteres gyűjtés alatt, a pénz elfogyott, ezért kénytelenek két részletben publikálni kalandjátékukat. Arra szerencsére maradt pénz, hogy néhány, a játék- és filmiparban is ismert színészt megszerezzenek a szereplők hangjának.

Jack Black számos vígjáték (Trópusi vihar, Rocksuli) és animációs film (Cápamese, Kung Fu Panda) mellett néha szakít időt a videojátékokra is, így hallhattuk már a hangját a Brütal Legendben és a King Kong: The Offical Game of the Movie-ban. A Broken Age-ben ő fogja Harm'ny Lightbeardet megszólaltatni.

A Broken Age szinkronhangjai

Szerepet kapott Jennifer Hale is, aki Anyát (Mom) fogja megszólaltani. Hale-t hallhattuk a női Shepardként a Mass Effect-trilógában, míg legutóbb a Bioshock Infinite történetében a rejtélyes Rosalind Lutece-t keltette életre.

Mellettük a teljesség igénye nélkül hangját adja a Broken Age-hez Kristen Sarkisian (Szörnyegyetem), David Kauffman (Superman sorozat), Catherine Cavadini (Pindúr pandúrok), John Cygan (Wall-E), de Tim Schafer régi barátai is beugrottak egy-egy szerepre, így Richard Horvitz, aki a Psychonautsban Razt keltette életre, vagy épp Nick Jameson (Dr. Fred a Day of the Tentacle-ből). A lenti videóban látható/hallható a teljes lista.

A klasszikus, klikkelős kalandjáték 2014 januárjában és áprilisában érkezik, az első fele a Steam Early Access rendszerében, a második fele ingyenes frissítés formájában.

Broken Age -- Megjelenés: 2014 Q1 -- Gépigény: ismeretlen