• Amber Heard az indokolatlanul magasnak vélt kártérítés okán másodfokra menne
  • Johnny Deppet állítólag rehabilitálná és megkereste a Disney
  • Nem tér vissza A Karib-tenger kalózaiban, a Netflix finanszírozza új filmjét
  • XV. Lajos és utolsó szeretője történetét dolgozzák fel

Lehet, hogy ismét bíróság elé kell állnia Johnny Deppnek, mivel Amber Heard – részben az indokolatlanul magasnak vélt kártérítés okán – másodfokra vinné ügyüket. A nyilvánosságban ennek ellenére tisztázódni látszik az ötvenkilenc éves színész neve. Sajtóértesülések szerint a Disney rögtön gigantikus ajánlattal és bocsánatkérő ajándékkosárral házalt Deppnél, ő azonban biztosan nem tér vissza Jack Sparrow szerepében.

methodetimesprodwebbin3995903a-c0ff-11ea-8927-dc43eff86a4e.jpg
(Johnny Depp. A kép forrása: The Times)

Depp legközelebb a Netflix műsorán tűnhet fel. Tárgyalása alatt leforgott, most pedig utómunkálatai zajlanak a Jeanne de Barry és Le Favorite címen egyaránt emlegetett kosztümös történelmi filmjének, amit részben a szolgáltató finanszíroz. A Netflix ugyanis 40,7 millió dolláros megállapodást kötött a francia filmgyártó cégekkel, segítve a helyi produkciókat.

collage.jpg
(XV. Lajos és Jeanne du Barry. A kép forrása: Wikipédia)

Jeanne de Barry

A várhatóan 2023-ban debütáló műben Depp XV. Lajost, a Napkirály büszke fiát alakítja. A versailles-i pompázatos udvarban játszódik a cselekmény, és a Le Figaro jelentése szerint ott is zajlott a forgatás. A különlegesnek ígérkező opusz középpontjában az uralkodó és utolsó ismert szeretője áll. Az elszegényedett varrónő lányából kegyencnővé vált Jeanne-t a rendező, Maiwenn Le Besco alakítja, de ott van a stábban a legendás Pierre Richard is.