• A Sean Kanan alakította Mike Barnes is szerepel a Cobra Kai 5. évadjában
  • Terry Silver egész Los Angeles-re kiterjeszti a „nincs bocsánat-filozófiát”
  • Hatalmas dódzsójával szemben régi riválisok gyülekeznek
  • Premier szeptember 9-én a Netflix műsorán

Sorban hozza vissza a Karate kölyök filmek legendás karaktereit az univerzum történetét nagy sikerrel tovább szövő Cobra Kai. A Netflix gondozásában készülő sorozat tavaly a Thomas Ian Griffith alakította Terry Silvert reaktivizálta, a szeptember 9-én debütáló ötödik évadban pedig egy másik régi figurával találkozunk majd: a frissen közzétett forgatási képek alapján Sean Kanan is tiszteletét teszi az új szezonban Mike Barnes szerepében, akit a Karate kölyök 3-ban láthattunk.

A fotókon rengeteg új tanítvány is feltűnik, ami a Cobra Kai dódzsó All Valley Tournamenten aratott győzelme után várható is volt. A folytatásban Terry Silver kiterjeszti csapatát és Los Angeles szerte hirdeti a „nincs bocsánat-filozófiát.” A mérgező felfogás terjedését azonban Silver régi riválisai sem nézik tétlenül, Daniel, Johnny és Chozen biztosan felveszik a harcot vele.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

(A képek forrása: Collder)

Jó hír a rajongóknak, hogy a showrunnerek májusi nyilatkozatukban jelezték, elegendő történet van még a tarsolyukban, és már javában dolgoznak a sorozat hatodik évadján. Illetve szóba kerültek a Cobra Kai sorozat és A Karate kölyök filmek különböző karaktereinek lehetséges spin-offjai is. Ti kit látnátok szívesen a képernyőn? Írjátok meg kommentben!