• Tom Cruise a Mission: Impossible 8 forgatása után musicalben játszana
  • Továbbá Elon Musk és a NASA támogatásával forgatnak majd az űrben
  • Saját filmet kaphat Trópusi viharban megismert karaktere
  • A 2008-as vígjátékban bunkó stúdiófőnököt alakított

Miközben a Tarantino által is méltatott Top Gun: Maverick lassan minden idők legsikeresebb mozifilmjei közé evickél, Tom Cruise máris új produkciókon dolgozik Christopher McQuarrie producer oldalán. Nemrég érkezett hajmeresztő videó a Mission: Impossible 8 forgatásáról (a hetedik epizód 2023. július 13-án kerül mozikba), amit további izgalmas filmek követhetnek.

Forgatás az űrben?

Ugyan az oroszok tavaly megelőzték Cruise-ékat, a történelem második űrben rögzített filmje a NASA és Elon Musk SpaceX projektjének támogatása mellett készülő opusz lehet. A történetről egyelőre nem érkezett információ, azt viszont tudjuk, hogy a rendezői székben tapasztalt alkotó, Doug Liman ül. Utóbbi nevéhez általában hullámzó színvonalú filmtermést köt a kritika, gondozásában készült A holnap határa, a Barry Seal: A beszállító és a Karantén meló is.

sqbetye4ulgfatn8apg3dc.jpg
(Jelenetkép a Top Gun 2-ből. A kép forrása: Cinema Blend)

Trópusi vihar spin-off

A kétezres évek hollywoodi humorának egyik mementója a Trópusi vihar. A politikai korrektség korában nehéz elképzelni, hogyan készülhetne folytatás, mindenesetre Tom Cruise filmbéli karaktere, a kíméletlen stúdiófőnök Les Grossman valószínűleg ismét feltűnik majd a vásznon. Egyelőre nem tudni, hogy spin-off moziban vagy másik film mellékszerepében láthatjuk őt újra.

Musical

Sajtóértesülések szerint klasszikus táncos-énekes musicalben is szerepel hamarosan a hatvan éves színész. Cruise énekórákat a Mindörökké rock című 2012-es opuszra készülvén vett, a források szerint pedig szívesen megtanulna táncolni is egy zenés produkció kedvéért.