• A Visceral még mindig titkolózik Star Wars játékáról
  • A spekulációk szerint nyílt világú TPS lesz
  • A találgatást a játék direktora indította el Twitteren

Bár idén valószínűleg Star Wars témában a Battlefront körül fog forogni a videojátékos világ, nem szabad elfelednünk, hogy a Dead Space sorozatot és a Battlefield: Hardline-t jegyző Visceral Games is dolgozik egy Csillagok háborújás játékon. Hogy milyenen? No, arról momentán nem sok fogalmunk van.

De talán most Scott Warner, a játék direktora kicsit közelebb vitt minket az elképzelésekhez. A korábban a Pandemic féle Mercenaries: Playground of Destructionon dolgozó úriember ugyanis Twitteren arról kezdett áradozni, mennyire büszkék a Mercenariesra, pionírok voltak a nyílt világú akciójátékok terén a rombolhatósággal, a légicsapással, a sandbox harccal és az előőrsökkel. Aztán meg tweetelte ezt:

Han Solo a Mercenariesban. Nos, alapjáraton mindez talán semmit sem jelent, de sokan elkezdtek spekulálni, hogy a Visceral Star Wars játéka valójában egy nyílt világú, a Mercenaries-sorozatra hasonlító TPS lesz. A dolog nem irreális, hiszen a Visceraltól nem áll messze a TPS akció, a nyílt világú Star Wars játékról pedig már korábban is csicseregtek a madárkák.

star-wars-visceral-dead-space-lightsaber.jpg