A Remedy csapatának olyan kiváló játékokat köszönhetünk, mint a Max Payne-játékok első két része, az Alan Wake és a Quantum Break. Viszont nem csak kimagaslóan minőségi videojátékokat tudnak készíteni, hanem ezekhez kötődő briliáns trailereket is. Erre jobb példaként nem is szolgálhatna más, mint a csapat új előzetese, amelyben rengeteg információt megtudhattok a csapat készülő alkotásáról, és annak hamarosan érkező, még több részletet felfedő beharangozójáról.

A videó kellően rövid ahhoz, hogy végig pörgős és izgalmas tudjon maradni, a zenei aláfestés közel tökéletes. Ráadásul a látványos robbanást is tartalmazó trailerben a Remedy Entertainment kreatív igazgatójának nevét is könnyedén megtanulhatjuk (hogy is hívják?), aki a végén még Max Payne jellegzetes pofiját is megvillantja felénk. Hát nem tökéletes?

Az új előzetes miatt most már nagyjából annyi új információt megtudtunk a Remedy aktuális projektjéről, mint a Valve gyakran érkező közleményeiből a Half-Life 3-ról. De legalább az már biztos, hogy a Remedy csapata hamarosan igazi trailerrel is leleplezi, hogy pontosan micsodán is dolgoznak a Quantum Break megjelenése és sikere óta. Azt már tudjuk, hogy két (nem Alan Wake-t folytató) játék is készül a műhelyükben, továbbá már a multiplayer sem teljesen idegen számukra.