• Kevin Feige Marvel vezér elmondta, hogy nem a Russo testvérek rendezik az új Bosszúállók filmeket
  • A jó kapcsolat megmaradt, más produkció élén térnek vissza a Marvel műhelyébe
  • Itt olvashattok az új fázisok filmjeiről és ütemtervéről

A Marvel negyedik fázisa pénzügyileg hatalmas sikertörténetnek tűnik, jóllehet a rajongók és a kritika egyelőre keresi az új felvonás fő csapásirányát. Sokan a Bosszúállók típusú átfogó filmeket hiányolják, a képregényfilmes stúdió azonban csak a hatodik fázisban tervezi visszahozni a mozivászonra a népszerű hősöket tömörítő gárdát. Igaz, 2025-re rögtön két epizódot terveznek a tengerentúlon.

A találgatásokat megelőzendő, Kevin Feige Marvel vezér rögtön tisztázta, hogy nem Joe és Anthony Russo keze alatt készülnek majd a filmek. „Semmi közük hozzá. Ezt elég világossá tették” – mondta. Feige az új direktor(oka)t nem nevezte meg, feltehetően azért, mert még nem szerződtettek senkit a produkciók élére.

97663559622331658713074189updates.jpg
(A kép forrása: The News International)

A Russo testvérek visszatérnek

Jó hír azonban a rajongók számára, hogy a már saját multiverzumos sci-fijüket is elkészítő Russo testvérek más produkció élén térnek vissza a Moziverzum munkálataiba. A stúdió és a producerek kiváló kapcsolatáról maga Feige beszélt. Ami pedigg a fivérek következő filmjeit illeti, részt vesznek a Tyler Rake: A kimenekítés 2 és Guy Ritchie élőszereplős Herkulesének készítésében is.

A fázisok koncepciójáról

Feige a fázisok koncepcióját illetően is szólt néhány szót. „Nem szívesen foglalkozunk az egyes fázisok tematikájával, amíg nem mutattunk be minden [filmet]. Igazság szerint az összes történet összefügg és remélhetően külön megáll a saját lábán. Még csak most látjuk, hogy mi az első, a második és harmadik [fázis] tematikája. Számtalan ötletünk van, amikor belevágunk. A részleteket azonban projektről projektre szeretjük feltárni.”

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius.