• 2023. július 7-én kerül mozikba az Insidious 5
  • 2023. október 6-ra tolták a Madame Web premierjét
  • A Sony és a Marvel másik, cím nélküli képregényfilmje 2024 nyarán debütál

Jelentős halasztásokat jelentett be a Sony, ami két Marvel produkciót és az Insidious 5-öt is érinti. A horror széria következő felvonása a Madame Web eredeti premiernapján, 2023. július 7-én kerül mozikba, míg utóbbit 2023. október 6-ra tolta a stúdió. A változtatás érinti a Sony és a Marvel másik, cím nélkül bejelentett képregényfilmjét is, ami 2024. június 7-én lát napvilágot a jelenlegi tervek szerint.

digital-spy-1.jpg
(Részlet az Insidiousből. A kép forrása: Morningside Maryland)

Insidious 5

Folytatódik James Wan és Leight Whannell horror sorozata. A filmek középpontjában az asztrális sík szellemei állnak, akik az emberi világban gyötörnek különféle családokat. 2010-ben indult útjára a népszerű széria, a legutóbbi epizód pedig 2018-ban debütált. A következő felvonást a főszereplő Patrick Wilson rendezi, akit a Démonok között Ed Warrenjeként ismerhetnek a műfaj kedvelői.

dakota-johnson-madame-web-julia-carpenter-cassandra-web1.jpg
(Dakota Johnson alakítja Madame Web karakterét. A kép forrása: Screenrant)

Madame Web

Venom után újabb Pókember spin-off készül. Feltehetően a képregények Póknője, a később Web jelmezét magára öltő Julia Carpenter áll majd a történet középpontjában, akit Dakota Johnson (Fekete miseSóhajokA szürke ötven árnyalata) alakít. Sidney Sweeney (Eufória) és Emma Roberts (AHS) is feltűnik S.J. Clarkson (Jessica JonesThe DefendersDexterHősök) rendezésében.

A produkció részleteiről, képregényi hátteréről és a további Sony-Marvel produkciókról itt olvashattok vázlatosan.