• A Silent Hill kapcsán posztolt a Konami a Twitteren
  • Elmondásuk szerint nem teaserről van szó, de van néhány érdekes részlet

Meglehetősen érdekes tevékenységnek lehettek szemtanúi nemrég a Silent Hill-rajongók a Twitteren, a Konami ugyanis a napokban a Silent Hill (egészen pontosan a második rész) kapcsán posztolt, ami rögtön beindította a hype-vonatot, hiszen az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka volt a széria visszatéréséről.

Mint kiderült, nem teaserről van szó, a bejegyzést a Dead by Daylight ihlette, amely még júniusban kapott Silent Hill-tartalmakat.

"Nyugalom, internet. Csak Dead by Daylight streameket néztünk, és úgy gondoltuk, elhozzuk nektek annak a hangját és érzését, amikor üldöznek. Nem fogjuk levenni a bejegyzést és visszavonulót fújni, csak azt akartuk, hogy élvezzétek" – áll a későbbi magyarázó posztban.

Ez azonban még nem minden, a következő üzenetben ugyanis meglehetősen érdekes dolgokat írt a Konami.

"Elnézést, hogy felkorbácsoltuk a kedélyeket. Bármi hivatalos érkezik, az először a @SilentHill oldalon vagy egy eseményen várható, nem tőlünk" – folytatódik a bejegyzés.

Az említett Silent Hill Twitter-oldal kapcsán a legfurább az, hogy – bár a nevében szerepel, hogy "official" – nem hivatalosan verifikált felhasználó, ami részben annak is köszönhető vélhetően, hogy alig egy hónapja hozták létre. Emellett az is különös, hogy a Konami eseményt emleget, hiszen a pletykák éppen arról szólnak, hogy az új Silent Hill a Sony következő PS5 prezentációja során mutatkozhat be.