• 2023. február 14-én érkezik meg Magyarországra a SkyShowtime
  • Olyan produkciókkal, mint például a Halo, a Tulsa King és a The Northman

A beharangzást követően a Paramount és a Viacom pár nappal ezelőtt bejelentette, hogy 2023. február 14-én hazánkba is megérkezik új streaming szolgáltatásként a SkyShowtime, mely többek között a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock tartalmait felsorakoztatva hozza el kedvenceinket otthonunkba 1999 Ft-os havidíjért cserébe. A szolgáltatás kínálata folyamatosan bővülni fog, de már a SkyShowtime hazai bevezetéskor is számos film és sorozat közül válogathatunk majd, melyek közül íme néhány érdekesebb példa.

Sorozatok

halo00.jpg

Halo 

A sikeres videójáték alapján készült, akciódús tévésorozat a Halo világát kelti életre. 2552-ben a Madrigal bolygón az
emberek a Földtől való függetlenségükért harcolnak, de egy végzetes találkozás az idegenek szövetségével, a Covenanttal megnehezíti a dolgokat. Master Chief John-117, egy kibernetikusan feljavított szuperkatona és szuperkatonái, a Spartanok csatlakoznak a harchoz

Bevezetéskor elérhető: 1. évad 9 epizód

stnw.jpg

Star Trek: Strange New Worlds

A Star Trek: Strange New Worlds azokat az éveket mutatja be, amikor Christopher Pike kapitány kormányozta a U.S.S. Enterprise űrhajót. A sorozat Pike kapitány, Spock tudományos tiszt és Una parancsnok kalandjait követi nyomon azelőtt, hogy Kirk kapitány a U.S.S. Enterprise űrhajó fedélzetére lépett.

Bevezetéskor elérhető: 1. évad 10 epizód

tulsa.jpg

Tulsa King

A Tulsa King a New York-i maffia vezér, Dwight „a Tábornok” Manfredi (Silvester Stallone) történetét mutatja be, aki 25 év után szabadul a börtönből, és akit a főnöke az Oklahoma állambeli Tulsába küld, hogy ott indítson be egy új üzletet. Ráébred, hogy maffia családja valószínűleg nem az ő érdekeit tartja szem előtt, ezért Dwight elkezdi kiépíteni saját szervezetét egy csapat lehetetlen alakból. Az ő segítségükkel kezd hozzá új bűnbirodalma létrehozásához egy olyan helyen, amely számára olyan idegen, hogy akár egy másik bolygón is lehetne.

Bevezetéskor elérhető: 1-3. részek, az új részek pedig hetente.

yellow.jpg

Yellowstone

A drámasorozat a John Dutton (Kevin Costner) vezette Dutton család életét követi nyomon, akik az Egyesült Államok legnagyobb egybefüggő farmját irányítják. Változó szövetségek, megoldatlan gyilkosságok, nyílt sebek és nehezen kivívott tisztelet közepette a farm állandó konfliktusban áll azokkal, akikkel határos – egy terjeszkedő várossal, egy indián rezervátummal és Amerika első nemzeti parkjával.

Bevezetéskor elérhető: 1-5. évad. Az 5. évadból az 1-3. részek, az új részek pedig hetente.

Filmek

maverick.jpg

Top Gun: Maverick

Több mint 30 évnyi szolgálat után a haditengerészet egyik legjobb pilótájaként Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) most végre ott van, ahová tartozik: bátor tesztpilótaként feszegeti a határokat, és bravúrosan kitér az előléptetés elől, amely a földhöz kötné. Amikor azonban a TOPGUN végzőseiből álló különítmény kiképzésén találja magát, amely egy, a pilóták számára eddig példátlan, különleges küldetésre készíti fel őket, Maverick találkozik a Rooster hívójelű Bradley Bradshaw (Miles Teller) hadnaggyal, aki történetesen Maverick néhai barátjának és radarelfogó tisztjének, Nick Bradshawnak, hívójelén „Goose”-nak a fi a. A bizonytalan jövővel és múltjának szellemeivel szembesülve Maverick kénytelen megküzdeni a legnagyobb félelmeivel és felülemelkedni rajtuk egy olyan küldetés érdekében, amely a legsúlyosabb áldozatot követeli azoktól, akiket végül kiválasztanak a repülésre.

north.jpg

The Northman

A látnoki erejű rendezőtől, Robert Eggers-től érkezik A The Northman című fi lm, egy akciódús epikus történet, melyben egy fiatal viking herceg útnak indul, hogy megbosszulja apja meggyilkolását. A sztárokkal teletűzdelt szereplőgárdában olyan neveket találunk, mint Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk és Willem Dafoe.

jurassic.jpg

Jurassic World: Dominion

A Jurassic-korszak epikus lezárása a Jurassic World: Dominion című fi lm a sikeres franchise soron következő izgalmas kalandja, ami dollármilliárdokat hozott a világ mozikasszáinál. Chris Pratt és Bryce Dallas Howard most először fog össze a franchise visszatérő régi kedvenceivel, Laura Dernnel, Jeff Goldblummal és Sam Neillel. A cselekmény négy évvel Isla Nublar pusztulása után játszódik, amikor a dinoszauruszok az emberek mellett élnek a Földön, és a bolygó  csúcsragadozóiként az egész emberiség létét fenyegetik.

badguys.jpg

The Bad Guys

Még soha nem tévedtek el annyira a jó útra térés közben, mint a The Bad Guysban. A DreamWorks Animation új akcióvígjátékában, amely a New York Times bestseller könyvsorozatán alapul, egy törvényen kívüli állatokból álló bűnbanda megkísérli az eddigi legnagyobb kihívást jelentő átverését – vagyis mintapolgárokká válni. Főszerepben az Oscar-díjas Sam Rockwell, Marc Maron, Craig Robinson, Anthony Ramos, Awkwafi na, Zazie Beetz, Lilly Singh és az
Emmy-díjas Alex Borstein.

Ez persze csupán néhány példa volt, hiszen ezen felül még olyan műsorokkal vár majd 2023. február 14-től a SkyShowtime, mint a Downton Abbey: A New Era, az American Gigolo, a Mayor of Kingstown és sok más.