• Rengeteg exkluzív megállapodás várható a Sony részéről
  • Imran Khan szerint az összes nagy kiadót megkeresték

Sokaknál kiverte a biztosítékot a múlt heti hír, miszerint Pókember kizárólag a Marvel's Avengers PS4- és PS5-verzióiban fog szerepelni, amit csak tetézett a Kinda Funny házigazdájának későbbi kijelentése, miszerint bőven lehet még hasonló lépésekre számítani a Sony részéről. Ezek mértéke és mennyisége pedig egészen elképesztő lehet, ha hihetünk a híreszteléseknek.

a-sony-allitolag-az-osszes-nagy-kiadot-megkereste-az-exkluziv-tartalmakaert.jpg

A forrás ezúttal is Imran Khan, aki bennfentesként többször is nyilatkozott a témában a napokban.

"A Sony olyan dolgokat pénzel, amin meg fogtok döbbenni, amikor megtudjátok. Olyan címeknél szereztek időleges exkluzivitást, amire azt fogjátok mondani, hogy "hűha, tényleg ezt a játékot választották?", és nem azért, mert rosszak, hanem mert annyira komoly játékokról van szó" – mondta a Kinda Funny Games Daily egyik adásában.

Khan a ResetEra fórumán később kommentelt is a témában, rávilágítva arra, hogy a Sony tényleg mindent megtesz azért, hogy a PS5 felé terelje a játékosokat.

"Nincs olyan nagy kiadó, akit a Sony ne keresett volna meg azzal a céllal, hogy csináljanak valamit közösen. Volt, ahol tartalomról, volt, ahol játékról és volt, ahol mindkettőről tárgyaltak. És nem arról van szó, hogy a Microsoft nem szeretett volna hasonlót, egyszerűen csak nem voltak hajlandóak kifizetni a kért összeget, miután a Sony igen magas ajánlatokat tett első körben. A "PlayStation Advantage" és a "Console Exclusive" szavak gyakran elő fognak kerülni a következő pár évben" – Írta Khan.