• Szeptember 16-án debütál a Végzet: A Winx Saga 2. évadja a Netflixen
  • A gonosz talán már az Alfea Akadémia falai között jár
  • Az első évadról írt kritikánkat itt olvashatjátok

A Harry Potter univerzum tágításának szándéka, a Vámpírakadémia sorozatadaptációja, a Teen Wolf film, a Netflix The School for Good and Evil című közelgő sorozata és sok hasonszőrű alkotás jelzi, hogy nem apad a tini fantasy műfaja iránti érdeklődés. Tavaly az általunk ambivalensnek gondolt Végzet: A Winx Saga volt a soros, ami olyan sikert aratott, hogy a szolgáltató azonnal meg is rendelte a folytatást. Szeptember 16-án térünk vissza a mágikus képességekkel rendelkező tinik titkos iskolájába.

aaaabx1wg5izzfir94whq7tmiblkupkrxgolrpdhn-qttxtwdqpvc-mkvkiv2gvfyrna-bciprfhljpne2xgseovxbeumbbdrqf8oe.jpg
(A kép forrása: Netflix)

Az Alfea Akadémián új vezetés alatt kell felcseperedniük hőseinknek, akik ellen még az első évadban maguk küzdöttek. A feloldhatatlannak tűnő ellentétek közepette nem tűnik el a külvilágban rájuk vadászó gonosz sem, sőt az ellen talán már be is férkőzött az iskola falai közé. Az előzetes alatt Neoni Darkside című száma szól.

A Netflix új arcokat és új románcokat ígér a folytatásra. Ezt támasztja alá egy korábban közzétett jelenetrészlet is, amiben megismertük a Paulina Chávez alakította Florát. Utóbbi valószínűleg az iskola visszatérő diákja.