Március vége nem tartogat túl nagy meglepetéseket, hiszen a Resident Evil 4 felújított verziója mellett nem sokan próbáltak meg labdába rúgni. De azért a PS VR2 tulajok is örülhetnek és retteghetnek, no meg a világ legrosszabb játéka címet elnyerő Postal legújabb felvonása is konzolokra látogatott...lehet neki örülni, lehet tőle sikongatós lábrázást kapni, ezt már teljes mértékben rátok bízzuk.

230304.jpg

Resident Evil 4 (PS4, PS5)

A Resident Evil 4 annak idején túlzás nélkül megreformálta a kifáradóban lévő túlélőhorror-szériát, ennek köszönhetően pedig átütő siker lett. Éppen ezért idő kérdése volt csupán, hogy a Capcom – látva eddigi felújításainak sikerét – mikor hozza el ismét, kicsinosítva, áramvonalasítva, minden tekintetben modernizálva az ikonikus sorozat egyik, ha nem a legnagyrabecsültebb epizódját.

The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution (PS4, PS5, VR)

A történet tovább folytatódik, ahogy New Orleans élőholtakkal elárasztott városában bolyongunk. Ha pedig ez nem lett volna önmagában is elég nagy baj, akkor még egy látszólag megállíthatatlan, és roppant szimpatikus, hatalmas baltát lengető, arc nélküli gyilkos is folyton a nyomunkban jár. A játékhoz mindenképpen szükséged lesz egy VR headsetre, és persze egy váltás alsónemű sem árthat.

POSTAL 4: No Regerts

Botrány lett volna a botrányjátékot kihagyni a listáról, ha másért nem is, akkor polgárpukkasztás céljából. A Postal csávó kalandjai tovább folytatódnak, mondjuk úgy, minden tekintetben a megszokott minőségben... vagy mondhatnánk úgy is, hogy a játék tényleg a múltban ragadt. Ennek vélt vagy valós értékeit a továbbiakban mindenki egyéni megítélésére bízzuk.

További megjelenések