Mondhatjuk, hogy lapos egy hét volt ez, legalábbis a PS Store kínálatában, ugyanis inkább indie játékok, konzolátiratok és kisebb címek jelentek meg. Bár ez alapvetően nem jelent rosszat, hiszen eme programok között is akad nem is egy, amelyik kifejezetten szórakoztató tud lenni. Lássuk is ezeket.

The Wreck (PS5, PS4)

A The Wreck című 3D-s vizuális novellában egy sikertelen, 36 éves forgatókönyvíró, Junon sorsát követhetjük nyomon, aki megpróbálja átvészelni élete legmélyebb időszakát. Karrierje zátonyra futott, magánélete darabokban, érzelmileg taccson van. Minderre rátesz egy lapáttal, hogy anyját, akivel távolról sincs jóban, a sürgősségire szállították kritikus állapotban. Ez lesz tehát Juno legfontosabb napja, amiben újra kell élnie múltját, hogy megváltoztassa a jelenét és egy jobb jövőt biztosítson magának.

Anno 1800 Console Edition (PS5)

Üdv az ipari forradalom hajnalán ebben a városépítő, valós idejű stratégiai játékban, a konzolra is megérkezett Anno 1800-ban! Tapasztald meg minden idők egyik legizgalmasabb és leggyorsabban változó korszakát, miközben új technológiákat, régiókat és társadalmakat fedezel fel, megalkothatod saját városaidat, és felépítesz egy új világot a magad tervei szerint.

Wolcen: Lords of Mayhem (PS4)

Végre konzolokra is befutott Wolcen: Lords of Mayhem. Egy hack 'n' slash alapokra épített akció/RPG programról van szó, amelyben a karaktereknek semmiféle kasztbeli megkötésekkel nem kell szembenézniük, a szereplőket szabadon lehet fejleszteni bármilyen irányba. Érdekes történet, rengeteg féle fegyver, három erőforrás-típus, forgatható, passzív képességfa: többek között ezeket kínálja a Wolcen Studio alkotása.

További megjelenések