Legújabb értesüléseink szerint ideiglenesen parkolópályára állították az Alice-sorozat harmadik tagja, az Otherlands című, epizodikus, olcsó játék munkálatait egy másik projekt, az OZombie végett.

American McGee elmondta, hogy jelenleg egyszerűen nem lehetséges egy újabb Alice-játék megjelenése, de ez korántsem jelenti azt, hogy megfeledkezett volna hősnőjéről: továbbra is el akarja készíteni a következő epizódot, amelynek sztorijáról annyit elárult, hogy az előző részhez képest nagy ugrást tesz előre az időben. Az egyezkedés továbbra is folyik az EA illetékeseivel, mivel McGee korábbi kijelentéséhez hűen nem áll el az Otherlandstől.

"A tárgyalások és az alku időbe fog telni. Ez normális." -- nyilatkozta, majd hozzátette, hogy az Alice: Madness Returnst 12 hónapnyi huzavona előzte meg a kiadóval, mire az rábólintott a tervezetre.

Mindazonáltal az OZombie fejlesztése továbbra is folyik. A steampunk stílusú, Alice-hez hasonlóan elborult, sötét, komoly hangvételű alkotás a Spicy Horse csapatának gondos kezei közül fog kikerülni egyelőre ismeretlen időpontban -- a megjelenés természetesen a Kickstarter-kampány függvénye is.