• A BioWare nagyban dolgozik az Anthem 2.0-ás verzióján
  • Ez az alapjáték javított kiadása lesz
  • Mely a jelek szerint többek között kalózokat is tartalmaz majd

Az Anthem rajtja, mondjuk úgy, sajnos nem sikerült a legfényesebbre: a BioWare looter shootere még tavaly év elején debütált, azonban se a kritikusok, se a játékosok szívébe nem tudta belopni magát. És alighanem a fejlesztők is érezték, hogy baj van, mert már tavaly novemberben jelezték, hogy az alapjaitól alakítják majd át a játékot, ez a felújítás pedig napjainkig zajlik.

pirates-of-blood-wing-02.jpg

Az Anthem 2.0 néven futó projekt körül amúgy alapjáraton elég nagy csend uralkodik: a BioWare utoljára május közepén utalt a felújításra, és akkor is csak annyit írtak le, hogy jelenleg azt próbálgatják, mi kerüljön bele az új Anthembe. Nemrég viszont a stúdió egyik művésze, Christian Dailey, posztolt pár apróbb érdekességet a játék egyik új frakciójáról, akik Pirates of Blood Wind néven futnak.

Hogy kik lesznek ők pontosan, arról Dailey sajnos nem beszélt, cserébe viszont megosztott két koncepciórajzot róluk. Az első (lásd fentebb) a Pirates of Blood Wind frakció egyik tagját ábrázolja, aki a felirat szerint egy gránátokkal vitézkedő úriember lesz, míg a másodikon (lásd alább) a kalózok búvóhelye látható, ami, mit ne mondjunk, elég menő a hegybe faragott koponyával.