Hogy mikor válik hivatalosan elérhetővé PC-re és konzolra a Fallout 4 Survival módja, az egyelőre jó kérdés, hiszen a fejlesztők a jelenlegi változatot valódi bétának tekintik, így odafigyelve a játékosok visszajelzéseire folyamatosan javítják a hibáit és próbálják behangolni a játékmenet egyensúlyát.

Ennek egyik eredménye a legújabb frissítés, ami bizonyos szinten megkönnyíti, más szinten megnehezíti a Fallout 4 Survival módját. Nehezíti, mert ettől kezdve kevesebb cuccot vihetünk magunkkal, viszont könnyíti, ugyanis kevesebb vízre és élelemre lesz szükségünk a túléléshez. Továbbá az alvási ciklust 24 óráról 14-re csökkentették, kisebb eséllyel betegedhetünk meg, de nehezebbek lettek a fúziós magok, míg a Nuka Cola Quantum többé nem oltja ki a sima Nuka Cola és a Nuka Cola Cherry koffein hatását. Emellett kijavítottak pár hibát is.

Lényegében tehát, kisebb az esélye annak, hogy éhen vagy szomjan halunk, esetleg lebetegszünk, ugyanakkor nem is tudunk annyi mindent magunkkal vinni, mint korábban. Úgyhogy technikailag ugyanott vagyunk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!