Az Activision nem fordít hátat a Nintendo Wii U-nak, sőt, a cég hivatalos álláspontja szerint ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy támogassák és népszerűsítsék a tavaly év végén debütált konzolt.

Most már biztos, hogy lesz Wii U-ra Skylanders Swap Force, Call of Duty: Ghosts (adatlapunkon), Angry Birds Star Wars és Angry Birds Trilogy is, sőt, érkezik a Wipeout Create & Crash és a SpongeBob SquarePants: Plankton's Robotic Revenge is.

"Ahogy már mondtuk korábban is, elkötelezettek vagyunk a Wii U támogatása iránt. Ezért is döntöttünk úgy, hogy minden jelentős franchise-unkat elhozzuk idén a Nintendo gépére. A Call of Duty-sorozat továbbra is a játékvilág egyik leghatalmasabb szériája, és a Skylanders is egyre több rajongó szívét hódítja meg világszerte." -- fogalmazott Eric Hirshberg.

Wii U

Az Activision támogatása fontos is a Nintendónak, hisz az EA szerint a Wii U egyenesen pocsék -- ami persze valahol érthető, hisz a hatalmas kiadó már rég az Xbox One-hoz és a PS4-hez méri a platformok erejét. Az mindenesetre biztosnak látszik, hogy nem a Wii U lesz az a Nintendo konzol, ami feltűzi a cég zászlaját a világszintű népszerűség dicső csarnokának falára.