• Készül a Hitman 3
  • Valószínűleg ez a játék is epizodikus formában lát majd napvilágot
  • Ezenkívül pedig egy teljesen új IP-n is dolgoznak az IO fejlesztői

Bár egyelőre még a Hitman 2-höz is sorra gyártják az újabb és újabb tartalmakat, nagyon úgy néz ki, hogy az IO Interactive a meglévő címei támogatása mellett már készül a jövőre is. Nemrég ugyanis felkerült a YouTube-ra egy dokumentumfilm, mely a Hitman játékok történelmét mutatja be nekünk, és ebben a stúdió vezérigazgatója, Hakan Abrak, elárulja nekünk, hogy már nagyban készül a Hitman 3.

Az új játékról természetesen még nagyon keveset tudni, azonban Abrak szerint könnyen előfordulhat, hogy ezt is epizodikus formában jelentetik majd meg, mint a 2016-os Hitmant. A vezérigazgató szerint ezzel az lenne a céljuk, hogy a három program lényegében egy játékot alkosson, mely a Hitman 1 párizsi küldetésével kezdődik, és a Hitman 3 utolsó küldetésével ér véget.

További érdekesség, hogy nem csak a kopasz bérgyilkos kalandjain ügyködnek az IO háza táján: szintén a fenti dokumentumfilmből derült ki, hogy a fejlesztők egy teljesen új IP-n is dolgoznak, azonban erről sajnos semmit nem árultak egyelőre el.