• Pocsék lett a Batman: Arkham Knight PC-s változata
  • A fejlesztők már dolgoznak a javításon, de még semmi
  • A játékot jelenleg nem lehet megvenni a Steamen, ameddig el nem készül a javítás
  • Az Nvidia tesztelőkkel és mérnökökkel szállt be a munkálatokba

A héten folyamatosan téma a Batman: Arkham Knight, de sajnos nem pozitív értelemben. A PC-s átirat egész egyszerűen pocsék lett, és noha a Rocksteady már dolgoznak az ügyön, eddig csak annyit tudtak tanácsolni, hogy vegyük lejjebb a részletességet -- ez persze nem segített, a kiadó Warner Bros. pedig úgy döntött, hogy inkább leveszi a játék a Steam kínálatából (ahol a sárga földig lehúzták a programot), ameddig a javítás el nem készül.

A problémán a Rocksteady és egy külsős, meg nem nevezett csapat, valószínűleg a PC-s portot intéző Iron Galaxy Studios dolgozik. Hozzájuk csatlakozott most az Nvidia, akik a VideoGamer stábjához eljuttatott közlemény szerint tesztelőkkel és mérnökökkel is segítik a javításokat.

A zöldek segítségnyújtása bizonyos szintig várható volt, hiszen a felsőkategóriás kártyáikhoz ingyen adták a játékot és extra effektekkel is készültek -- az effekteket egyébként a fejlesztők által kiadott ajánlott beállítások szerint ki kell kapcsolni, ha játszható sebességet szeretnénk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!