• December 22-én érkeznek az utolsó Season Pass DLC-k a Batman: Arkham Knighthoz
  • A történetorientált Season of Infamy: Most Wanted Expansionben négy klasszikus gonosszal küzdehtünk meg
  • Azt még nem tudni, hogy a Rocksteady csapata készít-e újabb Batman-játékot

Egy kiváló videojáték-sorozat végére tesz pontot jelképesen a Rocksteady december 22-én, hiszen a Batman: Arkham Knighthoz tartozó Season Pass utolsó adag letölthető tartalmával elköszön Gotham városától és a köpenyes igazságosztó kalandjától. Hogy csak egy időre, vagy véglegesen azt egyelőre még nem tudni, és ezt a legfrissebb fejlesztői videó sem segít eldönteni, melynek egyik szegmense (08:35-nél) szándékosan akkor ér véget, mikor a Rocksteady vezetője, Sefton Hill éppen ezt a kérdést válaszolná meg.

Akárhogy is, de a gonosztevők azért megkapják a maguk karácsonyi ajándékát a Denevérembertől, hiszen a holnap élesedő DLC-k legfontosabbikában, a Season of Infamy: Most Wanted Expansionben négy ikonikus gazfickóval számolhatunk le: a Beneath The Surface küldetésben Killer Croc-kal, az In From the Cold misszióban Mr. Jégcsappal, a Wonderlandben Mad Hatterrel, míg a Shadow Warban Ra’s Al Ghullal ütközhetünk meg. Az Arkham Insider fejlesztői videósorozat utolsó epizódjában már ezekbe a tartalmakba is belepillanthatunk pár képkoca erejéig.

A történetorientált kiegészítő mellett természetesen most is kapunk új kosztümöt, ezúttal Christian Bale A sötét lovag mozifilmben viselt denevérruháját ölthetjük magunkra, a Batmobilt az eredeti Batman: Arkham Asylumban látott skinbe öltöztethetjük, míg a Crime Fighter Challenge Pack #5-ben újabb izzasztó kihívásokat teljesíthetünk. A Season Pass tulajdonosok ingyenesen férhetnek hozzá a friss tartalmakhoz, a többiek pedig külön-külön szerezhetik be őket.

Bár a Season Pass ezzel tényleg véget ér, jövő januárban azért még számíthatunk a Community Challenge Pack érkezésére, mely összesen hét bunyós kihívást ad hozzá a programhoz.