A Battlefield 1 népszerűsége töretlen, hogy ez így maradhasson, ahhoz a DICE-nak rengeteg tartalommal kell ellátnia a játékát és a játékosait. Azt már tudjuk, hogy sok fizetős extra tartalom (pálya, fegyver, stb.) érkezik majd a játékhoz, valamint frissítésekkel, javításokkal a játék összképén is javítani szeretnének. Most már az is biztos, hogy komolyabb ingyenes tartalmak érkezeknek majd az egyszerű javításoknál, fejlesztéseknél.

Az Electronic Arts vezérigazgatója, Andrew Wilson a következőket mondta:

„Minden Battlefiled 1 játékos többféle módon játszhat majd az idei év során: folyamatosan érkező frissítések, új térképek, valamint új seregekkel, területekkel és csataterekkel megpakolt kiegészítő csomagok válnak majd elérhetővé az egész közösség számára.”

Blake Jorgensen (CFO, számvitelért felelős tisztviselő) pedig egy ennél jóval árulkodóbb információt osztott meg a rajongókkal:

„Azt kell hogy mondjam, hogy a Battlefield széleskörű közösségének fogunk tartalmakat elhozni, nem csak a DLC tulajdonosokat célozzuk meg.”

Jó hallani, hogy nem csak a Premium Pass tulajok juthatnak majd hozzá új, értékes tartalmakhoz, hanem inkább igyekeznek mindenkire gondolni. Így remélhetőleg akkor sem fog hamar ellaposodni a játék, ha a DLC-ktől mentes alapváltozatot veszi meg az ember. Ti elégedettek vagyok a Battlefield 1 jelenlegi tartalmi felhozatalával, vagy már várjátok az újabb bővítmények érkezését?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!