A tervek szerint az év végén fog megjelenni a Battlefield 4 utolsó letölthető tartalma, a Final Stand. Pontos dátum egyelőre még nincs, de a DICE ma megosztotta velünk az első részleteket az izgalmasnak ígérkező csomagról, amelyben olyan új eszközöket kapunk, amilyenekkel még sosem találkozhattunk a sorozatban.

Az új játékszerek között találunk egy rail gunt, valamint egy lebegő tankot, ami nyolc, kísérleti hajtóművel siklik a pályákon -- jönnek még egyéb, fiktív újdonságok is, de ezeket majd később ismerhetjük meg.

Lesznek természetesen új pályák is, mégpedig négy darab (Operation Whiteout, Hammerhead, Giants of Karelia, Hangar 21), melyek mind Oroszország északi, havas területén helyezkednek el, így aztán -- a futurisztikus fegyverekkel és járművekkel az oldalunkon -- teljes lehet a Battlefield 2142 nosztalgia.

Az új arénákat egyébként a Community Test Environment résztvevői idő előtt kipróbálhatják: mától kezdve, egyesével, négy napon keresztül mutatkoznak be a pályák, amiket a tesztelők jól próbára tehetnek -- a hozzáférés limitált lesz, így nem garantált, hogy mindenki kap betekintést.