• Nyolc pályát kap rajtkor a Battlefield 5 többjátékos módja
  • A jövőben újabb térképeket kapunk majd a Tides of War során

A Battlefield 5 rajtjakor ugyan nem lesz jelen a helyi battle royale, a Firestorm, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesz mivel elfoglalni magunkat. Erről tanúskodik a most kiadott trailer is, melyen futó pillantást vethetünk arra a nyolc pályára, melyeken elsőként indulhatunk hadba – feltéve, hogy a gépünk megbírkózik a feladattal.

Az észak-afrikai Hamada a legnagyobb mind közül, mely a tankcsatákra fókuszál, ehhez kapcsolódik a szintén az észak-afrikai hadszínteret felelevenítő Aerodrome, melynek központi eleme egy lebombázott repülőtér és annak hangára. A Twisted Steel Franciaországba, egy lebombázott híd pilléreihez kísér majd, míg a szintén itt játszódó Arras nyílt mezőin elsősorban a járműveké lesz a főszerep. A hollandiai Rotterdam a városi hadviselés szerelmeseinek lesz a kedvence, a Devastation pedig a város maradványain játszódik majd. Narvik pályáján eljutunk Norvégiába is, ahol a kikötőért zajlik majd a harc, a Fjell 652 pedig a hegyekbe visz minket, ahol senkinek sem lesz könnyű dolga

Megjelenés után pedig a Tides of War keretében újabb és újabb pályák mutatkoznak majd be, az elsőbe is kapunk egy röpke bepillatást: ez lesz a Panzerstorm, a második világháború első nagy tankcsatáját eleveníti fel. A videó vége felé pedig a szemfülesebbek görög építészeti elemeket is felfedezhetnek, valószínűleg Kréta szigetének inváziója is sorra kerül.