• A Betrayal DLC márciusban érkezik
  • 4 pályát, 7 fegyvert és 2 járművet tartalmaz
  • Új funkció lesz a Gun Bench Super Feature
  • További 11 fegyver lesz hozzáférhető ingyen
  • Már csak nagyon kevesen játszanak a játékkal
  • Battlefield: Hardline teszt

Hamarosan lezárul a Battlefield-sorozat mellékága, a Hardline, amiben nem a katonák csaptak össze a terroristákkal, hanem a rendőrök a bűnözőkkel. A negyedik, Betrayal címre keresztelt DLC ugyanis az utolsó csomag lesz, ami ehhez a játékhoz kijön.

Négy új térképet kapunk, cím szerint: Alcatraz, Cemetery, Chinatown és Thin Ice – utóbbiról korábban már részletesebben is hallhattunk. Hét új fegyverrel gyarapodik az arzenálunk, a járműpark pedig két géppel bővül.

Új funkció lesz a Gun Bench Super Feature, amivel testre szabhatjuk fegyvereinket és uniformisunkat, majd még az éles akciók előtt kipróbálhatjuk azokat a Gun Range-en. Valamint új megbízások és legendás fegyverek is várhatóak.

Ezek lesznek a fizetős tartalmak, a Season Pass részei, de a frissítés néhány ingyenes, mindenki számára elérhető cuccot szintén fog tartalmazni. Egész pontosan tizenegy fegyvert szerezhetünk majd meg a frissítés után elérhetővé váló Gold Battlepackkal.

További érdekesség a játékkal kapcsolatban, hogy a bfhstats mérései szerint PC-n átlagosan már csak 1000 ember játszik a Battlefield: Hardline-nal, míg a PlayStation 3-as változaton ennek duplája, átlagban 2000 felhasználó csap össze. Az elmúlt 24 órában PC-n nagyjából 2594, PS3-on pedig 3262 játékos volt egyazon időben a szervereken. PS4-en és Xbox One-on jobbak a számok: előbbin az átlag 4500 fő (az elmúlt 24 órában: 8633), utóbbin 9800 (az elmúlt 24 órában: 10 902). Ennek ellenére a Battlefield: Hardline gyakorlatilag halott.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!