Gondolom, minden Star Wars-rajongó megcsodálta a SW: Battlefront 3-ről pénteken napvilágra került videót, amiben úgy tűnik, megvalósult, amit már régóta szerettek volna a játékosok, mégpedig, hogy egy bolygó felszínéről, átvezető videók nélkül lehessen feljutni a világűrbe, onnan pedig egy anyahajóra. A Free Radical volt munkatársa, Thomas Dudenaughty (nem a valódi neve) megerősítette, hogy a felvétel valódi, de hozzátette, hogy a technika, amit használtak, a stúdióval együtt szállt alá, így az új csapat már átvezető videókkal fogja megoldani a légkörön való átjutást, pedig az említett mechanizmus elméletben teljes szabadságot biztosított volna.

Még mindig nem tudjuk, hogy kik vették át a fejlesztést, de egy ideje már arról pletykálnak, hogy az angol Rebellion folytatja a munkálatokat, de tegnap egy állítólag megbízható, belső forrás elárulta, hogy a Pandemic Los Angeles-i stúdiójához (Battlefront 1-2) került a projekt, ami némi aggodalomra ad okot, tudván, hogy a stúdió brisbane-i divíziója mit művelt a Batman-játékkal, de reméljük, tanultak az esetből, és egy minden tekintetben kiváló játékot kapunk.

Bónusz: Újabb képek szivárogtak ki, amiken megcsodálhatjuk, hogyan is nézne ki Obi-Wan Kenobi mester, ha átállt volna a sötét oldalra. A koncepciórajzokhoz a művészek többek között Palpatine császár karakteréből emeltek át fontos elemeket, hogy egy velejéig gonosz szereplőt alkossanak meg.

Battlefront 3 fejleményekBattlefront 3 fejlemények