Sajnos a Free Radical Design hamarosan végleg bezárja a kapuit, mert amióta adminisztratív állapotba kerültek, érdemi munka már nem folyik az angliai fejlesztőknél, jószerivel már csak vegetálnak. De nem mindig voltak ilyen rossz helyzetben, hiszen ők készítették a TimeSplitters-sorozatot, illetve nemrég kiderült, hogy legutóbb a Star Wars Battlefront-sorozat következő darabjával foglalkoztak.

Tavaly év végén kerültek napvilágra az első render-képek, most pedig egy videofelvételt is megcsodálhatunk, amit a Free Radical egy belsős gyűlésén készítettek, persze titokban. A felvételen a játék pre-alfa verzióját láthatjuk, ami annyit tesz, hogy a munka dandárja még hátra van, de ezen a homályos és rázkódó videón is látszik, hogy a srácok szívvel-lélekkel dolgoztak a játékon.

A projekt a LucasArts megbízásából készült, de miután, kiderült milyen pénzügyi helyzetben van a Free Radical, Lucasék bontották az egyezséget, és állítólag a Rebellion gárdájának adták a munkát, akik remélhetőleg a sorozathoz méltó játékot tesznek le az asztalra.