• Június 22-én debütál Az Esernyő Akadémia 3. évadja a Netflix kínálatában
  • Szigorúbb korhatár-besorolást kapott a folytatás, thriller történetre számíthatunk

Amikor ma a Netflix bejelentette az Elit új évadját, legalább a visszatérő karaktereket illetően tisztázott néhány fontos kérdést. Az Esernyő Akadémia harmadik szezonját felvezető videó viszont még ennél is kevesebb információval bír, pusztán annyi derül ki belőle, hogy hőseink nagyon készülnek már a június 22-én esedékes újrázásra.

A Gerard Way képregényét adaptáló széria főhősei hét szuperképességekkel rendelkező gyerek, akik egyidőben születtek a terhesség jeleit korábban nem mutató anyáktól. A kivételes csemeték később szétszéledtek a világban és csak az őket a világ megmentésére felkészítő nevelőapjuk temetésén találkoztak újra, hogy aztán együtt nyomozzanak a rejtélyes haláleset ügyében, majd együtt mentsék meg az atomháborútól a világot.

theumbrellaacademyseason3episode100075217r0.jpg
(A kép forrása: Polygon)

A főszereplőket továbbra is Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheenan, Aidan Gallagher és Justin H. Min alakítják, de feltűnik a következő tíz epizód során az Eufória Ash-ének megformálója, Javon 'Wanna' Walton is. Figyelmeztető jel, hogy szigorúbb korhatár-besorolást kapott az új évad, az amerikai sajtó pedig thriller típusú történetre számít.