• John Cena elárulta, hogy valószínűleg lesz 2. évadja a Békeharcosnak
  • James Gunn az Öngyilkos Osztag másik karakterével tervez sorozatot
  • Ami kevésbé lesz vígjátéki hangvételű

Az Öngyilkos Osztag ugyan nem hozott átütő eredményt a jegypénztáraknál, olyan kiemelkedő nézői és kritikai visszajelzéseket kapott, hogy a Warner számára nem is lehet kérdés, hogy megéri James Gunnra bízni a DC univerzum építését. Rögtön a film után érkezett a Békeharcos sorozat, amit hamarosan Magyarországon is láthatunk az HBO Max műsorán, az író-rendező-producer azonban már korábban jelezte, hogy további sorozatokat tervez különböző karakterekkel.

mv5bntyznmu4nmmtngq1mi00ody5lwe4odqtmdy2mdq1zjzknzjjxkeyxkfqcgdeqxvynjywmzm1mjmv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A Deadline interjújában először John Cena jelentette ki, hogy valószínűleg elkészül a Békeharcos második évadja. „Mi vagyunk a legfelkapottabb széria jelenleg” – mondta a főszereplő. Majd Gunnt kereste meg a portál, aki érdeklődésre elárulta, hogy valóban terveznek az Öngyilkos Osztag másik karakterére fókuszáló szériát. „Nem lesz annyira vígjátéki, mint a Békeharcos, de ugyanabban az univerzumban játszódik” – közölte pontosabb megjelölés nélkül.

Gunn egyébként jelenleg A galaxis őrzői munkálataival van elfoglalva, de a franchise legnépszerűbb figuráit, Bloodsportot és Harley Quinnt alakíto Idris Elba és Margot Robbie naptára is elég zsúfoltnak tűnik. Ti melyik szuperhősről néznétek legszívesebben egy sorozatot?

616.jpeg
(A kép forrása: Port)