• Bemutatkozott az Acer Spin 7, mely egy alakítható notebook
  • A könnyen hordozható eszköz akár 24 órát is kibír egy feltöltéssel

Határozottan figyelemre méltó termékkel rukkolt elő az Acer azok számára, akiknek a produktivitás az első, bemutatkozott ugyanis az Acer Spin 7 alakítható notebook, mely a Qualcomm Snapdragon 8cx 5G Gen 2 platformra építve extrém hosszú, akár 24 órás akkumulátor-üzemidőt képes nyújtani. 1.4 kilogrammos súlyával és 15.9 milliméteres vékonyságával pedig a hordozhatóság sem okoz különösebb gondot.

bemutatkozott-az-acer-legujabb-alakithato-notebookja-a-spin-7.jpg

A Spin 7 a 360 fokos zsanértechnológiának köszönhetően négyféle használati módot kínál (notebook, tablet, sátor, prezentációs), így mindig igényeinkhez idomulva alakíthatjuk az eszközt. A 14 hüvelykes full HD IPS kijelző Corning Gorilla Glass védelmet kapott, az érintésérzékenységet pedig a notebook mellé járó Active Stylus ceruzával is kihasználhatjuk

“Mi úgy képzeljük el a notebookok jövőjét, hogy a kivételes produktivitás és hordozhatóság mellett rendkívül felhasználó-központú legyen a termék. Ultrahosszú akkumulátor-üzemidővel, villámgyors 5G konnektivitással, és még többel. Az új Acer Spin 7 egy olyan notebook, ami állandóan használatban lehet, állandó kapcsolódással, mindazzal felruházva, ami a mai modern munkavégzéshez nélkülözhetetlen” – mondta Jerry Kao, az Acer operatív társvezetője.