• Sajtóértesülések szerint Ben Kingsley lesz a Wonder Man sorozat főszereplője
  • Aki Trevor Slatteryt több korábbi Marvel filmben alakította már
  • A szuperhős eleinte gonosz karakterként jelent meg a képregényekben
  • Később színész-kaszkadőr munkákat is vállalt és pozitív figura lett

A Marvel hivatalos megerősítést egyelőre nem adott, a The Hollywood Reporter azonban tudni véli, hogy Ben Kingsley, a Gandhi, A halál és a lányka és a Schindler listája főszereplője alakítja majd Wonder Mant. A Disney+ új élőszereplős Marvel sorozatáról egyelőre elég keveset tudni, az értesülések szerint Trevor Slattery karaktere ölti magára a szuperhős jelmezt. A széria Destin Daniel Cretton, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája rendezőjének és Andrew Guest, a Brooklyn 99 forgatókönyvírójának égisze alatt készül.

Wonder Man eredete és karaktere

Wonder Man 1964-ben jelent meg a képregények hasábjain mint Simon Williams. Eleinte gonosztevőként szerepelt az illusztrált füzetekben, a hetvenes évektől azonban pozitív hősként kezelték. A nyolcvanas években megjelent anyagokban már a West Coast Avengers alapítójaként látni, aki színészként és kaszkadőrként is dolgozik. Úgy gondoljuk, ez a színes, kissé ambivalens karakter tökéletes választás lehet Ben Kingsley számára.

1771260355-iron-man-3-the-mandarin-ben-kingsley.jpg
(Ben Kingsley Wonder Man szerepében. A kép forrása: Terra)

Ben Kingsley marveles múltja

A hetvennyolc éves brit színész egyébként tobbször szerepelt már a Moziverzumban, de igazán jelentős szerepet eddig nem osztottak rá. Tavaly megjelent a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájában, korábban játszott a Köszöntsétek a királyt! című Marvel rövidfilmben, illetve szintén Slatteryt alakította a Vasember 3-ban.

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius.

AZ ÖTÖDIK FÁZIS FILMJEI

A HATODIK FÁZIS FILMJEI:

  • 2024. november 8. – Fantastic Four
  • 2025. május 2. – Avengers: The Kang Dinasty
  • 2025. november 7. – Avengers: Secret Wars