• 2022. március 4-én debütál a The Batman
  • Hátborzongató gyilkosságsorozat rázza meg Gotham városát
  • A címszereplő nyomozói képességeire fókuszál majd a film

Sok kritika érte a DC-t, amiért a Zack Snyder-éra után radikálisan átfazonírozták filmjeik stílusát, inkább a Marvel verte hullámokat követve. Most már azonban világos, hogy a kisebb képregényfilmes stúdió nem felejtette el teljesen a borongós, noiros hangulatvilágot, csupán a DCEU-n kívüli produkciókra korlátozza azt. Ennek jegyében készült el tavaly előtt a Joker (hamarosan zöld utat kaphat a folytatás is), illetve a Robert Pattinson nevével fémjelzett The Batman.

Nemrég készült egy új tévészpot a filmhez, ami sajnos csak a korábbi előzetes főbb pillanataiból szemezget, a rövid montázs végén viszont kiderül, hogy október 16-án érkezik majd a következő hosszú trailer. A jövő márciusban debütáló opusz cselekménye egyébként Bruce Wayne nyilvános működésének második évében játszódik, amikor hátborzongató gyilkosságsorozat rázza meg Gotham városát. Matt Reeves rendező elmondása szerint a címszereplő nyomozói képességeire fókuszálnak majd.

Alfred Pennyworth szerepében Andy Serkis-t láthatjuk, Catwomant Zoë Kravitz, a főgonosz Rébuszt Paul Dano, a Pingvint pedig Colin Farrell alakítja majd. Utóbbira érdemes lesz külön is figyelni, mert a hírek szerint az HBO Max erősen gondolkodik egy a karakterre fókuszáló spin-off sorozaton. Nektek hogy tetszenek az első képek a The Batmanből?

A DCEU NAPTÁRA

Az univerzumon kívül készül a The Batman és a Joker 2.

the-batman-utos-elozetest-kapott-a-keszulo-film.jpg
(A kép forrása: Batman-News)