• Sajtóértesülések szerint Pingvin sorozatot tervez az HBO Max
  • A The Batman rendezője vezeti a produkciót, a főszereplőt Colin Farrell alakíthatja
  • A címszereplő felemelkedését látnánk, amikor Batman még keresi a saját útját

Akár a Venom a Marvelnél, a DC égisze alatt is készülnek az univerzumon kívül eső mozifilmek. A Joker 2-ről már szivárognak a pletykák, a Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batman pedig 2022. március 4-én biztosan mozikba kerül majd. A filmben feltűnik Macskanő, Rébusz és Pingvin is, így aztán nem tűnik légből kapottnak az amerikai sajtó azon értesülése, miszerint utóbbival egy spin-off szériát is tervez a hazánkban jövő ősszel debütáló HBO Max.

A források hangsúlyozzák, hogy egyelőre csupán tárgyalási fázisban áll a produkció, az ügyben viszont érintett a The Batmant rendező Matt Reeves is, míg a főszerepet természetesen Colin Farrell kapná. A hírek szerint Pingvin felemelkedését láthatjuk majd Gotham alvilágában, amikor a fiatal Denevérember még csak keresi saját útját.

74fc7407f89793a40e561dc2b9146268.jpg
(A kép forrása: Gizmodo)

A vázolt koncepció a mozifilm előzménytörténeteként is értelmezhető. A Gizmodo gyorsan meg is jegyzi, hogy ez a történet csak akkor működik, ha nem a rajongók előtt jól ismert játékokat és képregényeket adaptálják majd. Ti örülnétek egy Pingvin sorozatnak Colin Farrell tálalásában?

A DCEU naptára

Az univerzumon kívül készül a The Batman és a Joker 2.