• Október 15-én debütál mozikban a Venom 2
  • A filmben Eddie Brock ellenfele egy másik szimbióta, Vérontó lesz
  • A rendező ugyanakkor Eddie és Venom elválaszthatatlanságát hangsúlyozta
  • Szerinte ez a szerelmi kapcsolatokat idézi

Szinte pontosan egy hónap múlva, október 15-én itthon is mozikba kerül a Venom 2. – Vérontó. A rajongók először megijedtek, amikor kiderült, hogy a film nem kapta meg a legszigorúbb, R-es korhatár-besorolást, ijedtségüket pedig tovább fokozhatta Andy Serkis elszólása, miszerint a második rész szerelmi történet lesz. A direktor azonban alaposan megmagyarázta a dolgot. Röviden: Eddie Brock és Venom feszültségekkel teli, házasságokat idéző kapcsolatát fogják bemutatni.

A fenti kijelentést tökéletesen alátámasztják a vicces civakodós pillanatokat tartalmazó előzetesek, amik között találunk egy friss magyar montázst is. Amint lentebb láthatjátok, a Tom Hardy megformálta főhős igyekszik a rosszfiúk kiiktatására korlátozni a benne élő szimbióta agresszióját. Ezúttal ráadásul egy maguknál erősebb és vérszomjasabb ellenféllel, a Woody Harrelson alakította Cletus Kassidy és Vérontó párosával kerülnek szembe.

Aki nem emlékezne, az első rész végén láthattunk egy titokzatos fegyencet, aki szabadulása esetére alapos vérfürdőt ígért. A Venom 2-ben erre sor kerül, ráadásul a képregényekben Cletus múzsájaként megjelenő Shriek is feltűnik majd a vásznon, Naomie Harris alakításában. Ti várjátok már a premiert?

mv5bogewnmfjmmmtngrmzs00zgzmlwi3njitotzjzdzizjqxy2vhxkeyxkfqcgdeqxvyodk4otc3mtyv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)