• Hivatalos, készül az új Painkiller
  • Ami a Koch Media Prime Matter márkaneve alatt fog megjelenni
  • Utóbbi lényegében a kiadó prémium kategóriás címeit gyűjti össze

A THQ Nordic anyacégeként ismert Koch Media az utóbbi években igencsak tempós terjeszkedést mutatott be, sorra vásárolva fel a tehetséges stúdiókat. Ezek mellé pár komplett kiadó is bekerült a németek kosarába, most pedig a Prime Matter megalakulását is bejelentették. Ez lényegében egy teljesen új márkanév, ami alá a prémium kategóriás játékait tervezi gyűjteni a cég.

painkiller-is-back-01.jpg

A bejelentés mellé pedig egy listát is kaptunk azokról a játékokról, melyek a Prime Matter égisze alatt jelennek majd meg: ilyen lesz például a Payday 3, a Kings Bounty 2 vagy a Crossfire: Legion, de a felhozatalban több ígéretes friss IP is akad. Azonban a legfontosabb leleplezésnek alighanem így is az mondható, hogy a Koch Media mintegy mellékesen közölte, már nagyban készül az új Painkiller játék, ami szintén a Prime Matter részeként debütálhat.

A kultikus FPS legújabb epizódjáról sajnos még semmit sem lehet tudni azon túl, hogy dolgoznak rajta, azonban a fejlesztők ígérik, hogy hamarosan részletesebb információkkal jelentkeznek majd.