• Amerikában október 21-én debütál a Detective Knight: Rogue
  • Willis főhőse rablók nyomába ered, ám New Yorkban rátörnek sötét emlékei
  • A hazai mozikban jelenleg is látható a Rosszkor, rossz helyen

Bruce Willis hattyúdalára egyelőre várni kell, a John Travolta és Chuck Russell rendező (A maszkA massza) közreműködésében készült Paradise City valószínűleg csak jövőre kerül mozikba. Addig azonban sorban kifutnak a betegsége miatt visszavonult színész utolsó filmjei. A hazai mozik műsorán jelenleg is szerepel a Rosszkor, rossz helyen című bosszúeposz, Willis következő munkája pedig október 21-én debütál a tengerentúlon (magyar bemutatóról egyelőre nem érkezett hír).

detective-knight-rogue-movie-film-action-crime-thriller-2022-poster-jimmy-jean-louis-bruce-willis-lochlyn-munro-detail.jpg
(A kép forrása: Movies and Mania)

A Detective Knight: Rogue címszereplője Los Angeles-i veterán nyomozó, akinek az életét teljesen felborítja egy váratlan utazás. Halloweenkor maszkos rablók megsebesítik társát, ezért az elkövetők után ered, a nyomozás pedig egészen New Yorkig vezet. Ám a „Városban” rátörnek sötét múltjának emlékei, amikkel egyedül aligha tud megbirkózni… Alább láthatjátok a kisköltségvetésű akcióthriller vagány hangvételű előzetesét.