• Április 29-én debütál az Ozark utolsó 5 epizódja a Netflixen
  • Marty és Wendy megbékítené a kartellt és az FBI-t
  • Közben családjukkal elhagynák az Ozark-hegységet

A Netflix szívesen csigázza rajongóit. Két részletben érkezik például a Stranger Things új évadja és az Ozark fináléja. Utóbbi április 29-én zárul le végleg. Az utolsó öt epizód kapott is már egy meglehetősen spoileres előzetest. Kedvcsináló gyanánt érdemesebb a premierbejelentő videóba belelesni, illetve ma érkezett egy hosszú videó, amiben a stábtagok búcsúznak közönségüktől és a Byrde-háztól.

Aki eddig nem követte volna a sorozatot, a Byrde család azért költözött az Ozark-hegységbe, hogy a félreeső vidéken több száz millió dollárt moshasson tisztára. Idővel kiderült, hogy nem csak ők menekültek az igazságügyi szervek elől a környékre. A korábbi szezonok során egyre szövevényesebb konfliktusokba és kötelezettségekbe kerültek hőseink.

Egyre nehezebb elképzelni, hogy komoly vérontás nélkül záruljon a széria. Martyt és Wendyt minden oldalról fenyegetések érik, miközben igyekeznek összefogni a családot, megbékíteni a kartellt és az FBI-t. Vajon „békében” maguk mögött hagyhatják az Ozark-vidéket?

aaaabsleghufo8hb66gpyrcsgcabnbg22yvprjlgvzqogv9myzuogjlhvsxtuxisqjbbyhusqsdf4fedepl8ukfxx39ulx.jpg
(A kép forrása: Deadline)